Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Schilderij 3d Vrouw in bar 80x120cm

Schilderij 3d Vrouw in bar 80x120cm
Productomschrijving
Met dit 3D schilderij kleed u uw interieur volledig aan. Dit metalen 3D schilderij met een afbeelding van een vrouw in een bar kunt u bijvoorbeeld in uw huiskamer, woonkamer of slaapkamer hangen om de omgeving verder aan te kleden. Dit schilderij van metaal heeft een 3D effect. Dit effect is gecreëerd met het figuur dat op het schilderij is afgeb...

Met dit 3D schilderij kleed u uw interieur volledig aan. Dit metalen 3D schilderij met een afbeelding van een vrouw in een bar kunt u bijvoorbeeld in uw huiskamer, woonkamer of slaapkamer hangen om de omgeving verder aan te kleden.

Dit schilderij van metaal heeft een 3D effect. Dit effect is gecreëerd met het figuur dat op het schilderij is afgebeeld. Deze is namelijk verder van de achtergrond geplaatst. Hierdoor steken de elementen van de afbeelding verder naar voren waardoor het plaatsje meer tot leven komt en een 3D effect ontstaat.

Onze hele collectie 3D schilderijen is handgemaakt! Om deze reden kunnen de schilderijen er telkens wat verschillend uit zien.

Wij hebben een grote collectie 3D schilderijen! Deze gehele serie kunt u volledig komen bekijken in onze zaak. We hebben namelijk vrijwel onze hele collectie voorradig. Dit is erg uniek in Nederland!

  • Maat: 80x120cm
  • Simpel op te hangen doormiddel van 2 schroefjes
  • Snelle levertijd
  • Grootste collectie van de Benelux, ook live te bekijken
  • Gratis verzending!

Productspecificaties

Artikelnummer
5wa0178
Afmetingen
80 x 120 x 4

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Schilderij 3d Vrouw in bar 80x120cm
Schilderij 3d Vrouw in bar 80x120cm

3d schilderij

€219,00 Incl. btw
Toevoegen