Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen 3D schilderij metaal 80x120cm terras koffie in stad

Eliassen 3D schilderij metaal 80x120cm terras koffie in stad
Productomschrijving
Mooi wordt uw huis of bedrijf met dit stuk muurdecoratie geheel met de hand gemaakt. Een zeer arbeidsintensief stuk wanddecoratie met elk een uniek karakter. Dit model metaalschilderij met een gezellig terras met koffie in een stad is helemaal met de hand gemaakt. Alles van dit wandobject is van metaal, zowel achtergrond en figuur dus. Omdat het ha...

Mooi wordt uw huis of bedrijf met dit stuk muurdecoratie geheel met de hand gemaakt. Een zeer arbeidsintensief stuk wanddecoratie met elk een uniek karakter. Dit model metaalschilderij met een gezellig terras met koffie in een stad is helemaal met de hand gemaakt. Alles van dit wandobject is van metaal, zowel achtergrond en figuur dus. Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwijken van de foto, 3D schilderijen zijn nooit precies hetzelfde. Op deze een beetje ruig gemaakte schilderijen kunnen altijd nog verder kleine afwijking zitten. Soms is dat zelfs bewust gedaan om de handbeschilderde sfeer te bewerkstelliggen.
Wij hebben nagenoeg de gehele collectie van deze serie tevens in de zaak, wat erg uniek is in Nederland. Nergens vindt u zo'n grote collectie en u bent van harte welkom in onze showroom.

Dit metalen 3D schilderij met een drukbezocht café in een stad is een goede toevoeging in uw interieur wanneer u uw interieur wilt opvrolijken en gezelligheid wilt toevoegen. Op het 3d wandobject zijn verschillende warme kleuren te zien. Dit 3d wanddecoratie komt dus goed tot zijn recht in een woonkamer, huiskamer of bijvoorbeeld in de keuken. Ook is dit 3d metalen schilderij geschikt voor horecazaken.

  • Maat 80x120cm
  • Simpel op te hangen met 2 schroefjes
  • Snel geleverd
  • Handgeschilderd
  • Grootste collectie van de Benelux die tevens live te bekijken is

Productspecificaties

Artikelnummer
T2018
Afmetingen
80 x 120 x 7
Gewicht
8 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Eliassen 3D schilderij metaal 80x120cm terras koffie in stad
Eliassen3D schilderij metaal 80x120cm terras koffie in stad

Handgemaakt met een koffiezaak in een stad.

€209,00 Incl. btw
Bekijk