Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0

Decemberactie: 10% KORTING OP ALLES* (meer info)Decemberactie: 10% KORTING OP ALLES* (meer info)Decemberactie: 10% KORTING OP ALLES* (meer info)

Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Decemberactie: 10% KORTING OP ALLES* (meer info)Decemberactie: 10% KORTING OP ALLES* (meer info)Decemberactie: 10% KORTING OP ALLES* (meer info)

ADEZZ plantenbakken cortenstaal

De cortenstalen plantenbakken van het Nederlandse topmerk Adezz ogen mooi in eender welke ruimte en vragen nauwelijks om onderhoud. Je begrijpt dat een gevarieerd aanbod aan cortenstalen plantenb...

De cortenstalen plantenbakken van het Nederlandse topmerk Adezz ogen mooi in eender welke ruimte en vragen nauwelijks om onderhoud. Je begrijpt dat een gevarieerd aanbod aan cortenstalen plantenbakken van dit merk van eigen bodem dan ook niet mag ontbreken in de Eliassen collectie

 • Wil jij jouw moderne tuin inrichten met stijlvolle en kwalitatieve plantenbakken?
 • Of ben je op zoek naar grote plantenbakken en kleine plantenbakken voor op het parkeerterrein of voor in de inkomhal van je bedrijf?
 • Misschien wil je je veranda of woonkamer graag wat opfleuren met een trendy bloembak die jarenlang meegaat?
 • Ben je op zoek naar stijlvolle plantenbakken van cortenstaal voor in de tuin, voor binnen of voor op je bedrijfsterrein?
 • Liefst stalen plantenbakken die een minimum aan onderhoud vragen en bovendien ook nog eens een lange levensduur hebben?

Dan is een cortenstalen bloembak van het Nederlandse merk Adezz precies wat je nodig hebt!

 

Waarom cortenstalen plantenbakken van Adezz?

 • Natuurlijke uitstraling: bloempotten representeren de natuur. Een cortenstalen bloembak heeft een bruinoranje natuurlijke tint die perfect aansluit op al het groen in je tuin. Wie bloemen in huis haalt, haalt de natuur in huis. Daarom is het belangrijk dat je plantenbakken een mooie, natuurlijke uitstraling hebben. De bruinoranje tint van de cortenstalen plantenbakken van Adezz is de perfecte aanvulling op al het groen in jouw tuin!
 • Duurzaam: aan een plantenbak vervaardigd uit staal beleef je jarenlang plezier. Kies je voor een bloembak in cortenstaal? Dan kies je voor een weervast soort staal dat nagenoeg onverwoestbaar is.
 • Anti-roestlaag: onze cortenstaal plantenbakken zijn uitgerust met een anti-roestlaag die slijtage en beschadiging door toedoen van het weer voorkomt. Wanneer een cortenstalen plantenbak blootgesteld wordt aan de buitenlucht bedekt hij zich automatisch met een beschermende anti-roestlaag. Deze natuurlijke laag voorkomt slijtage en beschadiging door veranderende weersomstandigheden en geeft verdere corrosie geen kans.
 • Vocht- en vuilafstotend: cortenstaal stoot vocht en vuil af.
 • Grote en kleine bloembakken voor binnen en buiten: ben jij op zoek naar een kleine plantenbak voor in de hoek van je kamer of kijk jij uit naar een grote, imposante bloembak die meteen in het oog springt? De ambachtelijk gemaakte cortenstalen plantenbakken van het designmerk Adezz bestaan in alle denkbare formaten. Wat de bestemming voor jouw plantenpot ook is, in ons uitgebreid assortiment aan cortenstalen plantenbakken is er voor ieder wat wils. Cortenstaal straalt een sfeervolle elegantie uit. Daarom zijn deze plantenbakken geschikt voor in de gang van je woning of op je terras maar kunnen ze zeker ook op het parkeerterrein van een bedrijf of een openbaar gebouw. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, je budget en de beschikbare ruimte, heb je de keuze uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Of je nu houdt van een kleine, ronde plantenbak voor in de voortuin of de voorkeur geeft aan grote, vierkantige tuinbakken voor op je terras of voor rondom je vijver, tussen de cortenstalen plantenbakken van Adezz vindt iedereen zijn smaak.
 • Geen onderhoud nodig: wie dacht dat de combinatie van een prachtige bloembak die niet onderhouden hoeft te worden niet bestaat, heeft het mis! De oxidehuid van de cortenstalen plantenbakken maakt dat roestvorming onmogelijk is en dat schilderen dus ook niet nodig is. Het kan echter wel voorvallen dat cortenstaal een roestbruine streep achterlaat op het terras of op de plaats waar hij geplaatst wordt. Gelukkig is deze wel steeds snel en eenvoudig te verwijderen.
 • Mooier met de tijd: cortenstaal bloempotten zijn voorzien van een corrosielaag die door regen en vocht na verloop van tijd zichtbaar wordt. Hierdoor krijgt je plantenbak een steeds mooier uitzicht. De corrosielaag waar cortenstalen bloempotten van voorzien zijn, komt pas tevoorschijn na verloop van tijd door toedoen van regen en andere neerslag. Hierdoor heb je een plantenbak die steeds mooier wordt!
 • Nagenoeg onverwoestbaar: of je nu een grote of kleine, ronde of vierkante bloembak koopt, naast het uiterlijk moet je ook rekening houden met het materiaal als je niet graag iedere twee jaar een nieuwe plantenpot koopt. Cortenstaal is vervaardigd uit een unieke mix van ijzer en andere duurzame materialen, zoals nikkel, chroom en fosfor en staat garant voor een extra lange levensduur.
 • Grote toepasbaarheid: of je nu zoekt naar een ronde bloempot voor aan de rand van de vijver in je moderne tuin, naar een vierkant model voor in de receptie van je bedrijfsgebouw of naar een grote rechthoekige plantenbak voor je landelijke tuin, bij de Adezz cortenstalen bloembakken komt iedereen aan z'n trekken.

 

Tuinideeën

Landelijke tuin

Landelijke tuinen vinden we in de regel terug op de boerenbuiten in een bosrijke omgeving. Veel grote bomen, overweldigende planten en verouderde elementen, zoals hout karakteriseren een echte, rustieke tuin. Je verstaat dat een kleine bloempot in deze tuinen dan ook niet tot z'n recht komt. Kleed jouw landelijke tuin aan met de grote cortenstalen plantenbakken van Adezz en geniet jarenlang van een mooie, natuurlijke look.Een landelijke tuin wordt gekenmerkt door veel groen in combinatie met grote, verouderde elementen. Om de tuininrichting van je idyllische tuin op de boerenbuiten een boost te geven, kies je dus best voor een imposante bloembak met grote afmetingen.

Moderne tuin

Bij een moderne tuin horen strakke, symmetrische vormen. Een ronde plantenpot zou hier dan ook misstaan. Ga voor een rechthoekig of vierkantig model zodat alles een mooi geheel vormt. Moderne tuinen staan bij ons allen bekend als tuinen met veel strakke, symmetrische vormen. Om trouw te blijven aan het patroon van jouw moderne tuin, is het aanbevolen om cortenstalen plantenbakken te plaatsen in rechthoekige of vierkantige uitvoeringen. Op deze manier sluit alles netjes aan op de structuur van jouw eigentijdse tuin.

Oosterse tuin

Een Oosterse, of Japanse, tuin bestaat hoofdzakelijk uit drie kenmerken: water, stenen en planten die het leven, de rust en de natuur representeren. Geef jouw Japanse tuin een natuurlijke uitstraling met de cortenstalen plantenbakken van Adezz!

Mediterrane tuinen

Wie Zuid-Europa zegt, zegt warmte. En dat uit zich dan ook in de typisch Zuid-Europese tuinen. Exotische planten, zoals cactussen en olijfbomen voelen zich helemaal thuis in een natuurlijke, bruinoranje cortenstalen plantenbak!

Andere tuinen

In Oosterse tuinen, Zuid-Europese tuinen en rotstuintjes komt een plantenbak in cortenstaal volledig tot zijn recht. De warme kleur van cortenstaal laat zich makkelijk combineren met cactussen, olijfbomen, rotsen en waterelementen.
 

Welke planten kiezen voor een cortenstaal plantenbak?


Wie Zuid-Europa zegt, zegt warmte. En dat uit zich dan ook in de typisch Zuid-Europese tuinen. Exotische planten, zoals cactussen en olijfbomen voelen zich helemaal thuis in een natuurlijke, bruinoranje cortenstalen plantenbak! Hoewel er grote en kleine bloembakken voor buiten en binnen verkrijgbaar zijn in het Adezz assortiment, kan je niet zomaar eender welke plant in je cortenstaal bloembak plaatsen. Heb jij gekozen voor een grote bloembak? Voorzie dan ook een grote plant opdat ze niet in het niets verdwijnt. Als je een cortenstalen plantenbak van Adezz gekocht hebt voor op kantoor of om je woonkamer op te frissen, is de goudpalm een uitstekende keuze. Deze kamerplant past mooi in ieder interieur en kan in de warmere periode ook buiten geplaatst worden. Andere mooie planten voor in een plantenbak van cortenstaal zijn lavendel en grassoorten.

Landelijke tuinen

Bij een landelijke tuin horen grote, groene planten. Maak een groene beukenhaag door meerdere Adezz cortenstalen plantenbakken naast elkaar te zetten of ga voor kleinbladige klimop of duizendpoten voor een mooi effect. Houd jij van iets meer kleur? Rozen, lavendel en hortensia's zorgen evenzeer voor een gedroomde, landelijke sfeer.
 

Moderne tuinen

Plaats buxushagen, palmboompjes of zwenkgras in de cortenstalen bloempotten in jouw moderne tuin voor een passende, strakke beplanting.
 

Oosterse tuinen

Planten staan centraal in een Oosterse tuin. Sierkers, azalea's en rhododendrons zijn erg populair in een Japanse tuin en passen perfect in een cortenstalen plantenbak van Adezz.
 

Mediterrane tuinen

Een mediterrane tuin dient vol te staan met exotische bloemen- en plantensoorten. Decoreer jouw cortenstalen bloempotten met olijf- en citroenboompjes, rozemarijn of lavendel en creëer een prachtige, Zuid-Europese sfeer op jouw stukje natuur.
 

Kamerplanten

Heb jij een cortenstalen plantenbak van Adezz gekocht voor in je woonkamer of voor op kantoor? Fleur je bak dan op met goudpalm. Deze plant kan in de zomer gewoon buiten geplaatst worden. Andere mogelijkheden zijn lavendel en grasplanten.
 

Bekijk onze cortenstalen plantenbakken LIVE in onze showroom


Ben jij benieuwd naar onze volledige collectie Adezz cortenstalen plantenbakken? Breng een bezoekje aan onze prachtige toonzaal in Ammerzoden en maak je keuze uit meer dan 100 verschillende modellen! Deze kun je LIVE bij ons zien en wellicht zie je ook een prachtige boeddha beeld, een waterornament of een moderne stenen tuinbank, die je ook hiermee prachtig kunt combineren. Kom gauw langs en geniet tijdens een kop koffie van al onze producten die gestald staan op onze showterrein en in onze showroom.  

Onze merken
Filter
200 producten
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes met poten 120x120x80cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes met poten 120x120x80cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€604,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes met poten 120x120x60cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes met poten 120x120x60cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€514,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 200x200x80cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 200x200x80cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€1.034,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 200x200x60cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 200x200x60cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€859,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 200x200x40cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 200x200x40cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€729,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 140x140x80cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 140x140x80cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€654,00 Incl. btw
Toevoegen
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Unieke collectie live te bewonderen
 • Gratis parkeren
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 140x140x60cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 140x140x60cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€559,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 140x140x40cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 140x140x40cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€469,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 120x120x80cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 120x120x80cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€554,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 120x120x60cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 120x120x60cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€469,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 120x120x40cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 120x120x40cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€354,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 100x100x100cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 100x100x100cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€529,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 100x100x80cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 100x100x80cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€454,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 100x100x60cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 100x100x60cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€384,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 100x100x40cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 100x100x40cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€279,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 80x80x80cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 80x80x80cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€369,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 80x80x60cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 80x80x60cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€309,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 80x80x40cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 80x80x40cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€224,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 70x70x70cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 70x70x70cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€254,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 60x60x60cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 60x60x60cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€204,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 50x50x50cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 50x50x50cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€164,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 40x40x40cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes 40x40x40cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€124,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes Zuil 50x50x80cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes Zuil 50x50x80cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€209,00 Incl. btw
Toevoegen
Adezz Plantenbak Cortenstaal Vierkant Andes Zuil 50x50x100cm
AdezzPlantenbak Cortenstaal Vierkant Andes Zuil 50x50x100cm

Bel of mail ons voor de beste prijs!

€239,00 Incl. btw
Toevoegen

Overige categorieën in Adezz producten

ADEZZ plantenbakken cortenstaal

De cortenstalen plantenbakken van het Nederlandse topmerk Adezz ogen mooi in eender welke ruimte en vragen nauwelijks om onderhoud. Je begrijpt dat een gevarieerd aanbod aan cortenstalen plantenbakken van dit merk van eigen bodem dan ook niet mag ontbreken in de Eliassen collectie

 • Wil jij jouw moderne tuin inrichten met stijlvolle en kwalitatieve plantenbakken?
 • Of ben je op zoek naar grote plantenbakken en kleine plantenbakken voor op het parkeerterrein of voor in de inkomhal van je bedrijf?
 • Misschien wil je je veranda of woonkamer graag wat opfleuren met een trendy bloembak die jarenlang meegaat?
 • Ben je op zoek naar stijlvolle plantenbakken van cortenstaal voor in de tuin, voor binnen of voor op je bedrijfsterrein?
 • Liefst stalen plantenbakken die een minimum aan onderhoud vragen en bovendien ook nog eens een lange levensduur hebben?

Dan is een cortenstalen bloembak van het Nederlandse merk Adezz precies wat je nodig hebt!

 

Waarom cortenstalen plantenbakken van Adezz?

 • Natuurlijke uitstraling: bloempotten representeren de natuur. Een cortenstalen bloembak heeft een bruinoranje natuurlijke tint die perfect aansluit op al het groen in je tuin. Wie bloemen in huis haalt, haalt de natuur in huis. Daarom is het belangrijk dat je plantenbakken een mooie, natuurlijke uitstraling hebben. De bruinoranje tint van de cortenstalen plantenbakken van Adezz is de perfecte aanvulling op al het groen in jouw tuin!
 • Duurzaam: aan een plantenbak vervaardigd uit staal beleef je jarenlang plezier. Kies je voor een bloembak in cortenstaal? Dan kies je voor een weervast soort staal dat nagenoeg onverwoestbaar is.
 • Anti-roestlaag: onze cortenstaal plantenbakken zijn uitgerust met een anti-roestlaag die slijtage en beschadiging door toedoen van het weer voorkomt. Wanneer een cortenstalen plantenbak blootgesteld wordt aan de buitenlucht bedekt hij zich automatisch met een beschermende anti-roestlaag. Deze natuurlijke laag voorkomt slijtage en beschadiging door veranderende weersomstandigheden en geeft verdere corrosie geen kans.
 • Vocht- en vuilafstotend: cortenstaal stoot vocht en vuil af.
 • Grote en kleine bloembakken voor binnen en buiten: ben jij op zoek naar een kleine plantenbak voor in de hoek van je kamer of kijk jij uit naar een grote, imposante bloembak die meteen in het oog springt? De ambachtelijk gemaakte cortenstalen plantenbakken van het designmerk Adezz bestaan in alle denkbare formaten. Wat de bestemming voor jouw plantenpot ook is, in ons uitgebreid assortiment aan cortenstalen plantenbakken is er voor ieder wat wils. Cortenstaal straalt een sfeervolle elegantie uit. Daarom zijn deze plantenbakken geschikt voor in de gang van je woning of op je terras maar kunnen ze zeker ook op het parkeerterrein van een bedrijf of een openbaar gebouw. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, je budget en de beschikbare ruimte, heb je de keuze uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Of je nu houdt van een kleine, ronde plantenbak voor in de voortuin of de voorkeur geeft aan grote, vierkantige tuinbakken voor op je terras of voor rondom je vijver, tussen de cortenstalen plantenbakken van Adezz vindt iedereen zijn smaak.
 • Geen onderhoud nodig: wie dacht dat de combinatie van een prachtige bloembak die niet onderhouden hoeft te worden niet bestaat, heeft het mis! De oxidehuid van de cortenstalen plantenbakken maakt dat roestvorming onmogelijk is en dat schilderen dus ook niet nodig is. Het kan echter wel voorvallen dat cortenstaal een roestbruine streep achterlaat op het terras of op de plaats waar hij geplaatst wordt. Gelukkig is deze wel steeds snel en eenvoudig te verwijderen.
 • Mooier met de tijd: cortenstaal bloempotten zijn voorzien van een corrosielaag die door regen en vocht na verloop van tijd zichtbaar wordt. Hierdoor krijgt je plantenbak een steeds mooier uitzicht. De corrosielaag waar cortenstalen bloempotten van voorzien zijn, komt pas tevoorschijn na verloop van tijd door toedoen van regen en andere neerslag. Hierdoor heb je een plantenbak die steeds mooier wordt!
 • Nagenoeg onverwoestbaar: of je nu een grote of kleine, ronde of vierkante bloembak koopt, naast het uiterlijk moet je ook rekening houden met het materiaal als je niet graag iedere twee jaar een nieuwe plantenpot koopt. Cortenstaal is vervaardigd uit een unieke mix van ijzer en andere duurzame materialen, zoals nikkel, chroom en fosfor en staat garant voor een extra lange levensduur.
 • Grote toepasbaarheid: of je nu zoekt naar een ronde bloempot voor aan de rand van de vijver in je moderne tuin, naar een vierkant model voor in de receptie van je bedrijfsgebouw of naar een grote rechthoekige plantenbak voor je landelijke tuin, bij de Adezz cortenstalen bloembakken komt iedereen aan z'n trekken.

 

Tuinideeën

Landelijke tuin

Landelijke tuinen vinden we in de regel terug op de boerenbuiten in een bosrijke omgeving. Veel grote bomen, overweldigende planten en verouderde elementen, zoals hout karakteriseren een echte, rustieke tuin. Je verstaat dat een kleine bloempot in deze tuinen dan ook niet tot z'n recht komt. Kleed jouw landelijke tuin aan met de grote cortenstalen plantenbakken van Adezz en geniet jarenlang van een mooie, natuurlijke look.Een landelijke tuin wordt gekenmerkt door veel groen in combinatie met grote, verouderde elementen. Om de tuininrichting van je idyllische tuin op de boerenbuiten een boost te geven, kies je dus best voor een imposante bloembak met grote afmetingen.

Moderne tuin

Bij een moderne tuin horen strakke, symmetrische vormen. Een ronde plantenpot zou hier dan ook misstaan. Ga voor een rechthoekig of vierkantig model zodat alles een mooi geheel vormt. Moderne tuinen staan bij ons allen bekend als tuinen met veel strakke, symmetrische vormen. Om trouw te blijven aan het patroon van jouw moderne tuin, is het aanbevolen om cortenstalen plantenbakken te plaatsen in rechthoekige of vierkantige uitvoeringen. Op deze manier sluit alles netjes aan op de structuur van jouw eigentijdse tuin.

Oosterse tuin

Een Oosterse, of Japanse, tuin bestaat hoofdzakelijk uit drie kenmerken: water, stenen en planten die het leven, de rust en de natuur representeren. Geef jouw Japanse tuin een natuurlijke uitstraling met de cortenstalen plantenbakken van Adezz!

Mediterrane tuinen

Wie Zuid-Europa zegt, zegt warmte. En dat uit zich dan ook in de typisch Zuid-Europese tuinen. Exotische planten, zoals cactussen en olijfbomen voelen zich helemaal thuis in een natuurlijke, bruinoranje cortenstalen plantenbak!

Andere tuinen

In Oosterse tuinen, Zuid-Europese tuinen en rotstuintjes komt een plantenbak in cortenstaal volledig tot zijn recht. De warme kleur van cortenstaal laat zich makkelijk combineren met cactussen, olijfbomen, rotsen en waterelementen.
 

Welke planten kiezen voor een cortenstaal plantenbak?


Wie Zuid-Europa zegt, zegt warmte. En dat uit zich dan ook in de typisch Zuid-Europese tuinen. Exotische planten, zoals cactussen en olijfbomen voelen zich helemaal thuis in een natuurlijke, bruinoranje cortenstalen plantenbak! Hoewel er grote en kleine bloembakken voor buiten en binnen verkrijgbaar zijn in het Adezz assortiment, kan je niet zomaar eender welke plant in je cortenstaal bloembak plaatsen. Heb jij gekozen voor een grote bloembak? Voorzie dan ook een grote plant opdat ze niet in het niets verdwijnt. Als je een cortenstalen plantenbak van Adezz gekocht hebt voor op kantoor of om je woonkamer op te frissen, is de goudpalm een uitstekende keuze. Deze kamerplant past mooi in ieder interieur en kan in de warmere periode ook buiten geplaatst worden. Andere mooie planten voor in een plantenbak van cortenstaal zijn lavendel en grassoorten.

Landelijke tuinen

Bij een landelijke tuin horen grote, groene planten. Maak een groene beukenhaag door meerdere Adezz cortenstalen plantenbakken naast elkaar te zetten of ga voor kleinbladige klimop of duizendpoten voor een mooi effect. Houd jij van iets meer kleur? Rozen, lavendel en hortensia's zorgen evenzeer voor een gedroomde, landelijke sfeer.
 

Moderne tuinen

Plaats buxushagen, palmboompjes of zwenkgras in de cortenstalen bloempotten in jouw moderne tuin voor een passende, strakke beplanting.
 

Oosterse tuinen

Planten staan centraal in een Oosterse tuin. Sierkers, azalea's en rhododendrons zijn erg populair in een Japanse tuin en passen perfect in een cortenstalen plantenbak van Adezz.
 

Mediterrane tuinen

Een mediterrane tuin dient vol te staan met exotische bloemen- en plantensoorten. Decoreer jouw cortenstalen bloempotten met olijf- en citroenboompjes, rozemarijn of lavendel en creëer een prachtige, Zuid-Europese sfeer op jouw stukje natuur.
 

Kamerplanten

Heb jij een cortenstalen plantenbak van Adezz gekocht voor in je woonkamer of voor op kantoor? Fleur je bak dan op met goudpalm. Deze plant kan in de zomer gewoon buiten geplaatst worden. Andere mogelijkheden zijn lavendel en grasplanten.
 

Bekijk onze cortenstalen plantenbakken LIVE in onze showroom


Ben jij benieuwd naar onze volledige collectie Adezz cortenstalen plantenbakken? Breng een bezoekje aan onze prachtige toonzaal in Ammerzoden en maak je keuze uit meer dan 100 verschillende modellen! Deze kun je LIVE bij ons zien en wellicht zie je ook een prachtige boeddha beeld, een waterornament of een moderne stenen tuinbank, die je ook hiermee prachtig kunt combineren. Kom gauw langs en geniet tijdens een kop koffie van al onze producten die gestald staan op onze showterrein en in onze showroom.  

ADEZZ plantenbakken cortenstaal