Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Verzendkosten zijn per artikel zichtbaar in de detailweergave van een artikel, en het totaalbedrag aan verzendkosten is zichtbaar in het overzichtscherm van uw bestelling voordat u uw bestelling definitief maakt.

Verzendkosten worden berekend per gewicht of per volume.
Artikelen waarvoor de verzendkosten per stuk worden berekend tellen niet mee voor de gewichtsverzendkosten. Sommige artikelen met verzendkosten per stuk, hebben geen meerprijs voor het verzenden van meerdere vaan hetzelfde artikel. Er kunnen dan bijvoorbeeld meerdere eenheden op een pallet. Dit staat bij de betreffende artikelen in de detailweergave altijd aangegeven.

In het winkelmandje is een indicatie van de verzendkosten gegeven op basis van het gewicht van de artikelen. Het definitieve verzendbedrag pas na invoer van adresgegevens in het bestellingsoverzicht beschikbaar.

Het totaalbedrag aan verzendkosten is zichtbaar voordat u uw bestelling definitief maakt. U kunt altijd artikelen uit uw mandje verwijderen.

Voorbeeldteksten van verzendkosten in de artikel-detailweergave:

Dit artikel weegt 1kg
Verzendkosten voor dit artikel bedragen € 7.95 binnen Nederland, tot een totaal gewicht van 10kg.

Dit artikel weegt 91kg
Verzendkosten voor dit artikel bedragen € 50.00 binnen Nederland, vanaf een totaal gewicht van 45kg.

Dit artikel wordt gratis verzonden!

De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 25 per stuk voor verzending binnen Nederland.
Dit artikel kan verzonden worden met meerdere van dit artikel bij elkaar. Voor elke 1 tot 4 stuks betaald u slechts één keer deze verzendkosten. (Bestelt u 1 t/m 4 stuks, dan betaalt u € 25 aan verzendkosten. Bestelt u 5 t/m 8 stuks, dan betaalt u € 50.00 verzendkosten.)

Verzendkosten per gewicht

Voor verzending van goederen binnen Nederland waarbij het gewicht de verzendkosten bepaald worden de volgende gewichten en prijzen gehanteerd:

Nederland:

0 t/m 9,5 kg    € 7.95
10 t/m 25kg   € 15,95
26 t/m 40kg   €  30,-
41 t/m 200 kg   € 42,50,-
201 t/m 800kg   € 49,50,-

Paypal kosten € 3,50
Rembours zendingen extra € 10,-

Andere landen:

Op aanvraag

Rembours

Voor verzenden onder rembours wordt  € 10.00 aan extra verzendkosten in rekening gebracht, naar landen buiten NL € 20,00

Pakketdiensten

Eliassen Home & Gardenpleasure werkt samen met PostNL en Transmission. De goederen worden bij deze bedrijven als standaard pakket verzonden.

Niet thuis bij bezorging?

Mocht u niet thuis zijn als het pakket door PostNL wordt bezorgd, dan doet de bezorger een briefje bij u door de brievenbus. Standaard wordt het pakket de volgende dag weer aangeboden, maar als u reeds weet dat u dan weer niet thuis bent, kunt u zelf aangeven wat u wilt dat er met het pakket gebeurd. Meer informatie hierover vind u op de website van PostNL (een nieuwe pagina wordt geopend direct naar de pagina 'niet thuis bij bezorging?')

Mocht uw pakket door Transmission vervoerd worden (palletgoed), en u bent niet thuis, dan krijgt u een briefje in de bus met het verzoek contact op te nemen met Transmission.

U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen met Eliassen Home & Gardenpleasure. Voor meer informatie zie onze contactpagina.

Levertijd

Alle artikelen op de website die verzonden worden worden gegarandeerd binnen 14 dagen geleverd. Indien de betreffende artikelen direct voorradig zijn zal er direct tot levering overgegaan worden. Mocht u vragen hebben over de leveringstermijn, dan kunt u altijd contact opnemen met Eliassen Home & Gardenpleasure. Voor meer informatie zie onze contactpagina.

Mochten wij onverhoopt niet in staat zijn om op tijd te kunnen leveren, dan zullen wij binnen de gestelde levertermijn van 14 dagen met u contact opnemen over een mogelijke oplossing.

Retourneren 

 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd, enkel de kosten voor retour van uw besteladres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat, ongebruikt en in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede en ongebruikte staat retour ontvangen is.

Voor alle andere vragen

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 17:00

Email ons

073 599 2869

Social media

Socials

4,3Review LogoWij scoren een 4,3 op WebWinkelkeur

Eliassen

Haarstraat 44
5324 AP Ammerzoden
Nederland Bekijk op Google Maps

NL859890272.B01
74419986