Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen 3D metaalschilderij 3 dikke dames 80x120cm

Eliassen 3D metaalschilderij 3 dikke dames 80x120cm
Productomschrijving
Mooi wordt uw huis of bedrijf met dit stuk muurdecoratie. Dit model metaalschilderij met 3 dikke dames, is helemaal met de hand gemaakt. Alles van dit wandobject is van metaal, zowel achtergrond en figuur dus. Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwijken van de foto, ze zijn nooit precies hetzelfde. Op deze een beetje ruig ge...

Mooi wordt uw huis of bedrijf met dit stuk muurdecoratie. Dit model metaalschilderij met 3 dikke dames, is helemaal met de hand gemaakt. Alles van dit wandobject is van metaal, zowel achtergrond en figuur dus. Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwijken van de foto, ze zijn nooit precies hetzelfde. Op deze een beetje ruig gemaakte schilderijen kunnen altijd nog verder kleine afwijking zitten, soms is dat zelfs bewust gedaan om de stoere sfeer te bewerkstelliggen.
Wij hebben nagenoeg de gehele collectie van deze serie tevens in de zaak , welke uniek is in Nederland.
Nergens vindt u zo'n grote collectie. U bent van harte welkom.

Dit metalen 3D schilderij met 3 dikke dames die wijn drinken is een goede toevoeging in uw interieur wanneer u uw interieur wilt opvrolijken en gezelligheid wilt toevoegen. Op het 3d wandobject zijn 3 dikke vrouwen uitgebeeld die wijn drinken en genieten van de gezelligheid en lekker eten. Dit 3d wanddecoratie komt dus goed tot zijn recht in de huiskamer. Voornamelijk doet hij het erg goed in de keuken boven een eettafel vanwege de toepasselijke sfeerrijke afbeelding.

  •  Maat 120 x 80cm
  •  Simpel op te hangen dmv 2 schroefjes
  •  Snel geleverd
  •  Grootste collectie van de Benelux die tevens live te bekijken is

Productspecificaties

Artikelnummer
430
Gewicht
8 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken