Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Over ons

Wij van Home & Gardenpleasure Eliassen heten u van harte welkom op onze website en webshop.

Wie zijn wij?

Ons bedrijf bestaat al vanaf 1985, eerst als kwekerij, in de loop der jaren verworden tot een middelgroot tuincentrum. Sinds enkele jaren hebben we naast het tuincentrum , zoals zoveel ondernemers,  ook een webshop.

Omdat de groei van de webwinkel  dermate hoog is, hebben we besloten dat wij per 1 januari 2018 alleen verder gaan met de webshop, in combinatie met een showroom.

We streven ernaar om vanaf lente 2018 alles wat in de webshop staat, ook werkelijk in onze showroom te hebben staan, zodat u bij ons alle tijd kunt nemen om alles te bekijken en eventueel te kopen. Een uniek concept in onze branche !!

 

Waarin onderscheiden wij ons?

We onderscheiden ons  vooral op het enorme assortiment van ons artikelgroepen, en het feit dat dit assortiment ook live te bekijken is. Ook streven we ernaar om altijd leuke en niet alledaagse decoraties te aan te kunnen bieden, met toch een leuke en eerlijke prijs.

 

Wat zijn onze specialiteiten?

Onze waterornamenten en fonteinen  is van oudsher en van onze specialiteiten, door jarenlange ervaring hebben we zeer veel expertise opgedaan en kunnen we u als klant zeer gedegen advies geven, particulier of bij een professionele opstelling.  Bij ons kunt u altijd minimaal 300 modellen werkend bekijken, wat niemand heeft !!

Ook hebben we zeer veel unieke en eigen ontwikkelde modellen, die nergens anders te koop zijn.

Op het gebied van schilderijen en andere wanddecoraties zijn we ook een zeer grote partij. In onze zaak hebben we ca 1000 modellen die u bekijken, vooral  met metalen en glasschilderijen hebben we een keuze die niemand heeft. Zoekt u een klassieke pot, een moderne bloembak in aluminium of polyester, moet het goedkoop zijn of zeer exclusieve modellen die alleen bij ons te koop zijn, we hebben het allemaal staan.Verder hebben we heel veel beelden en sculpturen in onze zaak, van klein tot levensgroot, in brons, metaal, steen, beton enz.

Wij wensen u veel kijk- en winkelplezier in onze website. 
Voor vragen kunt u ons bellen 073-5992869 of mailen  [email protected]

Als u de winkel wilt bezoeken, let dan even op de openingstijden.
Mocht u langskomen voor een bepaald artikel, belt u dan even aub of we het betreffende art op voorraad hebben. Dit voorkomt teleurstelling in de winkel! Tel 073 5992869

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar !!

Eliassen Home & Garden Pleasure
Haarstraat 44
5324 AP Ammerzoden

KvK nr: 74419986
Btw nr: NL859890272B01

Voor alle andere vragen

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 17:00

Email ons

073 599 2869

Social media

Socials

4,3Review LogoWij scoren een 4,3 op WebWinkelkeur

Eliassen

Haarstraat 44
5324 AP Ammerzoden
Nederland Bekijk op Google Maps

NL859890272.B01
74419986