Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Schilderij metaal 3D Zomerse regen 120x80cm

Schilderij metaal 3D Zomerse regen 120x80cm
Productomschrijving
Mooi wordt uw huis of bedrijf met dit stuk muurdecoratie geheel met de hand gemaakt. Subliem gemaakt van losse delen metaal, die allemaal met de hand aan elkaar zijn gelast, om een optimaal 3d effect te verkrijgen. Een zeer arbeidsintensief stuk wanddecoratie met elk een uniek karakter. Dit model metaalschilderij met mensen in een regenbui is helem...

Mooi wordt uw huis of bedrijf met dit stuk muurdecoratie geheel met de hand gemaakt. Subliem gemaakt van losse delen metaal, die allemaal met de hand aan elkaar zijn gelast, om een optimaal 3d effect te verkrijgen. Een zeer arbeidsintensief stuk wanddecoratie met elk een uniek karakter. Dit model metaalschilderij met mensen in een regenbui is helemaal met de hand gemaakt. Alles van dit wandobject is van metaal, zowel achtergrond en figuur dus.

Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwijken van de foto, 3D schilderijen zijn nooit precies hetzelfde. Op deze een beetje ruig gemaakte schilderijen kunnen altijd nog verder kleine afwijking zitten. Soms is dat zelfs bewust gedaan om de handbeschilderde sfeer te bewerkstelliggen.

Wij hebben nagenoeg de gehele collectie van deze serie tevens in de zaak, wat erg uniek is in Nederland. Nergens vindt u zo'n grote collectie en u bent van harte welkom in onze showroom.

Dit metalen 3D schilderij van een regenachtige dag is een goede toevoeging in uw interieur wanneer u uw interieur wilt opvrolijken en gezelligheid wilt toevoegen. Op het 3d wandobject zijn verschillende kleuren te zien. Dit 3d wanddecoratie komt dus goed tot zijn recht in een warm interieur of in een kantoorpand.

  • Maat 80x120cm
  • Simpel op te hangen met 2 schroefjes
  • Snel geleverd
  • Handgeschilderd
  • Grootste collectie van de Benelux die tevens live te bekijken is

Productspecificaties

Artikelnummer
530
Afmetingen
120 x 80 x 7
Gewicht
8 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Schilderij metaal 3D Zomerse regen 120x80cm
Schilderij metaal 3D Zomerse regen 120x80cm

Handgemaakt schilderij in abstracte figuren met verschillende kleuren.

€209,00 Incl. btw
Toevoegen