• Lorem ipsum

Boeddha fonteinen

Toon:
Eliassen
Artikelcode Brdf123
€200,00
dewi getong diverse maten Lees meer
Eliassen
Artikelcode Brbsf150
€295,00
boedda met kruik 2 maten Lees meer
Eliassen
Artikelcode Brel100
€349,00
€129,00
boeddahoofd diverse maten Lees meer
Eliassen
Artikelcode Brelc92
€200,00
Eliassen
Artikelcode Brtdf130
€575,00
dewi getong spuitfiguur Lees meer
Eliassen
Artikelcode Brdf175
€425,00
dewi getong diverse maten Lees meer
Eliassen
Artikelcode Brlhwf62
€139,00
Eliassen
Artikelcode Brel102
€325,00
Olifant groot Lees meer
Eliassen
Artikelcode Brbhwf170
€695,00
Eliassen
Artikelcode Brff50
€125,00
waterOrnament face boeddha Lees meer
Eliassen
Artikelcode Brgre120
€335,00
Toon:
Boeddha fonteinen

[break]

Het kiezen van Boeddha fonteinen is een mooie investering om uw persoonlijke ruimte op te knappen. Deze functies hebben een rustgevend geluid dat je kan helpen ontspannen. Wanneer je van de oosterse cultuur houdt dan zijn onze unieke Boeddha waterornamenten een prachtige aanvulling voor je kantoor of tuin. Een Boeddha oosterse waterornament is de perfecte combinatie, want water staat gelijk aan levensenergie en trekt positieve energie (welvaart) aan. Waterornamenten zorgen voor gunstige energie en geluk. 

 

 

Boeddha oosterse fonteinen voor binnen en buiten

 

Wij hebben verschillende prachtige kleine en grote Boeddha fonteinen die je zowel binnen als buiten kunt plaatsen. Geef je tuin of kantoorgebouw een prachtige uitstraling en kies voor een Boeddha fontein met verlichting. Plaats spotjes bij je waterornament of kies voor een Boeddha oosterse waterornament met verlichting standaard meegeleverd. Kom iedere ochtend trots aan op je kantoor en zie je prachtige Boeddha fontein buiten tot zijn recht komen. Al onze Boeddha fonteinen zijn van de beste kwaliteit en hebben een vaak zelfs een eigen betekenis. Zo hebben wij oosterse waterornamenten die op olifanten lijken en staat de olifant bekent voor geduld, een lang leven, succes en rijkdom. Je weet dus wel waar je deze fontein gaat plaatsen, op kantoor dus!

 

Bekijk ook ook onze andere waterornamenten:

 

Kleine en grote Boeddha fonteinen

Wij hebben als één van de weinige aanbieders niet alleen kleine fonteinen maar ook grote Boeddha waterornamenten in onze collectie. Waterornamenten met verlichting geeft jouw tuin in de avond extra gezelligheid. Er is namelijk steeds meer vraag naar grote fonteinen voor zowel particulieren als bedrijven. Uiteraard kun je bij ons ook altijd slagen voor middelgrote en kleine fonteinen en zijn deze beschikbaar in verschillende materialen. Wanneer je een groot product aanschaft houdt er dan rekening mee dat dit veel ruimte in beslag neemt. Voordat je langs komt of de fontein besteld meet eerst de ruimte op waarin de decoratie komt te staan.

 

Bezoek de showroom en bekijk alles LIVE

 

Voor de aankoop van Boeddha fonteinen raden wij aan om langs te komen bij onze prachtige grote fysieke winkel in Ammerzoden. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten en streven ernaar jou zo goed mogelijk te assisteren bij de aankoop van je Boeddha waterornament en ieder ander product. Kom langs en laat je gratis adviseren over onze unieke producten die je nergens anders kunt verkrijgen. Bestel eenvoudig je producten online via onze webshop of kom langs voor een kopje koffie. Graag tot ziens!

 

Helemaal af wordt u oosters getinte tuin met onze boedda-fonteinen en waterornamenten. Stuk voor stuk met de hand gemaakt met de grootste zorg. De sets zijn nagenoeg allemaal voorzien van een led-lampje.