Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen 3d schilderij metaal vakantie VW bus zonsondergang 80x120cm

Productomschrijving
Mooi wordt uw huis of bedrijf met dit stuk muurdecoratie. Dit model metaalschilderij met een VW bus bij zonsondergang in romantische stijl is helemaal met de hand gemaakt. Alles van dit wandobject is van metaal, zowel achtergrond en figuur dus. Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwijken van de foto, 3D sachilderijen zijn no...

Mooi wordt uw huis of bedrijf met dit stuk muurdecoratie. Dit model metaalschilderij met een VW bus bij zonsondergang in romantische stijl is helemaal met de hand gemaakt. Alles van dit wandobject is van metaal, zowel achtergrond en figuur dus. Omdat het handgeschilderd en gemaakt is, kan de kleur iets afwijken van de foto, 3D sachilderijen zijn nooit precies hetzelfde. Op deze een beetje ruig gemaakte schilderijen kunnen altijd nog verder kleine afwijking zitten. Soms is dat zelfs bewust gedaan om de handbeschilderde sfeer te bewerkstelliggen.
Wij hebben nagenoeg de gehele collectie van deze serie tevens in de zaak, wat erg uniek is in Nederland. Nergens vindt u zo'n grote collectie en u bent van harte welkom in onze showroom.

Dit metalen 3D schilderij met verliefd echtpaar naast een VW camper is een goede toevoeging in uw interieur wanneer u uw interieur wilt opvrolijken en gezelligheid wilt toevoegen. Op het 3d wandobject zijn warme kleuren en een subtiele afbeelding te zien. Dit 3d wanddecoratie komt dus goed tot zijn recht in een huiskamer. Voornamelijk doet hij het erg goed in gezellige ruimtes vanwege de toepasselijke sfeerrijke afbeelding.

  • Maat 80x120cm
  • Simpel op te hangen met 2 schroefjes
  • Snel geleverd
  • Handgeschilderd
  • Grootste collectie van de Benelux die tevens live te bekijken is

Productspecificaties

Artikelnummer
410-t466
Afmetingen
80 x 120 x 7
Gewicht
8 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Eliassen 3d schilderij metaal vakantie VW bus zonsondergang 80x120cm
Eliassen3d schilderij metaal vakantie VW bus zonsondergang 80x120cm

Handgeschilderd driedimensionaal schilderij met een echtpaar die op vakantie is.

€209,00 Incl. btw
Toevoegen