Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Door Ad Eliassen, 31 maart 2016

Waterpartij in de tuin

Waterpartij in de tuin voor zowel particulieren als voor de zakelijk markt. Wij hebben een breed scale aan waterpartijen in onze showroom en op onze terrein. Een prachtige unieke waterpartij in de tuin voor de komende zomer, wie wil dat niet? Wij hebben juist de focus gelegd om originaliteit en exclusiviteit van onze waterornamenten voor een mooie inrichting van uw tuin. 

Waterpartijen uitkiezen

Voor zowel particulieren en hoveniers kunnen wij waterpartijen leveren in allerlei soorten modellen en kleuren. In je tuin kun je ontzettend leuk decoreren met behulp van waterornamenten. Waterornamenten of waterpartijen zijn kleine monumentjes die je gemakkelijk in je tuin kunt plaatsen. Zoals de naam al doet vermoeden bij een waterpartij in de tuin, speelt water mee in de ornamenten. Er zijn talloze verschillende ornamenten, waaronder fonteinen, waterval of een combinatie hiervan. Een waterpartij heeft als grote voordeel dat het zorgt voor een zeer gezellige, levendige en sfeervolle tuin. Wat dacht u van waterpartijen met LED verlichting? Dat geeft in de avond een prachtige look en dat maakt uw tuin nog gezelliger. 

Exclusieve modellen van waterpartijen

Waterpartij in de tuin zien we steeds meer opkomen. Dit geeft aan dat huishoudens steeds meer inzien dat het echt toegevoegde waarde heeft om een exclusieve waterornament in de tuin te plaatsen. Enkele voorbeelden van prachtige waterpartijen die wij verkopen:

Let u ook op de outlet waterornamenten die wij in voorraad hebben. 


Waterpartijen met LED verlichting

Een waterpartij in de tuin met LED verlichting geeft extra cache aan uw tuin. In de avonduren kunt u niet alleen genieten van het geluid van stromend water, maar ziet u met de verlichting ook in de avonduren hoe mooi dit in uw tuin oogt. Het is daarom altijd aan te bevelen een waterornament te nemen met LED verlichting. 


Bezichtiging op locatie

Wij hebben een van de grootste showrooms van Nederland als het gaat om produkten voor tuindecoratie. Wij hebben naast een prachtige collectie aan waterpartijen ook een groot collectie in:

- vogeldrinkschalen

- metalen decoratie

- bloempotten en bloembakken

 

Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom in Ammerzoden. 

Ad Eliassen