Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Door Ad Eliassen, 4 september 2022

Schilderij groot formaat voor thuis of kantoor

Een groot aluminium schilderij: een aanwinst voor iedere wand

Wil je wat spanning toevoegen aan je muur? Ben je op zoek naar een groot schilderij met een stoere en opvallende uitstraling? Zoek dan niet verder voor grote schilderijen als prachtige eye catcher voor jouw interieur. Bekijk eens onze grote aluminium schilderijen.

Eliassen: de grootste schilderijen aanbieder van de Benelux. Deze stukken zijn ontworpen om een gedurfd statement te maken, en ze zijn perfect voor moderne interieurs. Een groot formaat schilderij geeft grote ruimtes extra allure. De aluminium schilderijen hebben een metaalachtig effect dat echt in het oog springt, en hun ruwe textuur zorgt ervoor dat ze opvallen in de massa. Bovendien hebben ze een betaalbaar prijskaartje.

Waarom zou je kiezen voor een groot formaat aluminium schilderij?

Een aluminium schilderij heeft veel voordelen boven traditionele schilderijen. Ze zijn licht en stevig, en de kleurdiepte is veel groter dan bij andere soorten schilderijen. Ze lopen ook minder kans beschadigd te worden door vocht of slijtage Een schilderij van aluminium is bijzonder door de manier waarop het licht erop weerkaatst. Omdat er dus eigenlijk al diepte in zit, kun je dat ook zien. Ze zien er echt uit alsof ze bijna van de muur afspatten.

Zoek je een Moderne abstracte XXL-schilderijen voor de woonkamer of je kantoor? Zoek je grote schilderijen als prachtige eye catcher voor jouw interieur? Neem dan zeker een kijkje bij onze selectie aluminium schilderijen. En dan met name een schilderij groot formaat, waaronder de schilderijen die hieronder beschreven staan. We hebben een van de grootste voorraden aluminium schilderijen in Nederland, en onze showroom is een geweldige plek om al onze mooie stukken van dichtbij te bekijken. Je kunt al onze schilderijen ook online bestellen via onze webwinkel.

Eliassen: de grootste schilderijen aanbieder van de Benelux

Onze aluminium schilderijen zijn bijna drie centimeter dik. De achterkant is afgewerkt met zwart fluweel, zodat je het gemakkelijk aan elke muur kunt hangen. Deze schilderijen worden met haken geleverd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van het juiste beslag. Hang ze gewoon op! En geniet van je nieuw kunstwerk.

De voordelen van een aluminium schilderij:

  • Ze zijn licht en stevig
  • De kleurdiepte is veel groter dan bij andere soorten schilderijen
  • Ze lopen minder kans beschadigd te raken door vocht of slijtage
  • Ze hebben een betaalbaar prijskaartje

XXL Schilderij aluminium vijfluik Abstract 80x200cm

Moderne abstracte XXL schilderijen voor de woonkamer. Het eerste wat je opvalt aan dit vijf-delige kunstwerk zijn de heldere, levendige kleuren. Deze kleuren springen in het oog en brengen wat leven aan iedere muur. Dit Vijfluik XXL-schilderij maakt van je saaie muur een hoogtepunt en is een moderne wanddecoratie voor kantoor of je woning. Als je een manier zoekt om je woninginrichting wat interessanter te maken, dan kun je overwegen te investeren in een kleurrijke wanddecoratie met vijf panelen. Deze schilderijen zijn opvallend en levendig, en passen in elke kamer. Bovendien zijn ze gemakkelijk op te hangen.

xxl schilderij groot formaat vijfluik abstract

Bekijk 'XXL Schilderij Aluminium Vijfluik Abstract'

 

XXL Schilderij aluminium Olifant 120x160cm

Dit opvallende kunstwerk neemt een prominente plaats in op je muur. De olifant wanddecoratie heeft een zachte uitstraling, maar voelt tegelijk ook heel groots aan door de gezichtsuitdrukking en de grote oren. Het gevoel dat de olifant zo uit het schilderij loopt. De olifant symboliseert veel positieve eigenschappen, zoals kracht, zorgzaamheid, trouw, en intelligentie.

Bovendien is de olifant ook een intelligent dier met een uitzonderlijk goed geheugen. In de Middeleeuwen was de olifant een symbool van sterke seksuele krachten. Daarentegen is de olifant heilig in het boeddhisme; als een zwangere vrouw droomt van witte olifanten, is ze zwanger. Een groot aluminium schilderij van deze olifant zijn goed voor mensen die iets bijzonders in huis willen halen dat veel positieve bijklanken heeft. Dit schilderij is ook een Moderne wanddecoratie voor ieder kantoor of slaapkamer.

XXL schilderij aluminium olifant groot formaat

Bekijk 'XXL Schilderij Aluminium Olifant'

 

XXL aluminium schilderij kudde olifanten zwart wit 100x240cm

Het ArtEl XXL Aluminium Schilderij is een moderne wanddecoratie voor kantoor of huis en is prachtig aan een lange, grote wand. Het schilderij stelt een kudde witte olifanten voor, die bekend staan om hun kracht en familiegerichtheid. Het schilderij is helemaal, zoals al onze aluminium schilderijen, met de hand gemaakt. Het vele handmatig schuren en polijsten van de aluminiumplaat zorgt voor een hypermoderne en eigentijdse uitstraling.

Als je een schilderij van hoge kwaliteit in groot formaat zoekt dat in elke kamer een statement zal maken, dan is dit een geweldige keuze. Het is gemaakt van kwaliteit en vakmanschap. Dit weerspiegelt in elk aspect van deze mooie moderne wanddecoratie.

XXL aluminium schilderij kudde olifanten zwart wit

Bekijk 'XXL Aluminium Schilderij Kudde Olifanten Zwart-Wit'

 

XXL Schilderij aluminium zwart-wit 100x240cm

Wil je een wandkunstwerk dat echt opvalt en nooit gaat vervelen? Misschien een moderne abstracte XXL schilderijen voor de woonkamer? Dan moet je dit XXL aluminium schilderij echt bekijken! Ons zwart-wit schilderij is helemaal met de hand gemaakt en one-of-a-kind. De vele lagen met de hand geschuurd en gepolijst aluminium scheppen een echt moderne en eigentijdse look die zeker indruk zal maken.

Als je genoeg hebt van dezelfde oude saaie kunstwerken, dan zijn onze aluminium schilderijen zeker iets voor jou! Deze unieke vormen en patronen doen denken aan Keltische of gotische kunst, terwijl het zwart-witte kleurenschema een kalm en sereen gevoel geeft aan elke ruimte. Of je het nu in je woonkamer, slaapkamer of kantoor hangt, dit stuk zal zeker hoofden doen omdraaien en gesprekken op gang brengen.

XXL schilderij aluminium zwart wit groot formaat

Bekijk 'XXL Schilderij Aluminium Zwart-Wit'

 

XXL Schilderij aluminium Contrast 80x240cm

Op zoek naar een manier om opwinding en persoonlijkheid aan je muren toe te voegen? Deze creatie is dat zeker. Dit handgemaakt kunstwerk zal een uniek accent aan iedere wand geven. De hoogglans afwerking geeft een moderne, eigentijdse look die zeker indruk zal maken. Dit XXL-schilderij is een pronkstuk dat het middelpunt van elke kamer zal worden.

Het gedurfde contrast en het grote formaat maken het een perfecte aanwinst voor elke inrichting van huis of kantoor. Dankzij het ingebouwde ophangsysteem is dit XXL-schilderij gemakkelijk op te hangen en te genieten. Dankzij de hoge kwaliteit van de constructie en de duurzame materialen is dit XXL-schilderij gemaakt om lang mee te gaan.

XXL schilderij aluminium zwart wit groot formaat

schilderij groot formaat zwart wit

groot formaat zwart wit schilderij aluminium 80x240cm

Bekijk 'XXL Schilderij Aluminium Contrast'

 

Grote schilderijen als prachtige eye catcher voor jouw interieur

Met onze enorme collectie aluminium schilderijen ben je er zeker van iets nieuws en spannends te vinden dat je zal inspireren. We hebben het perfecte stuk voor iedereen, wat ook zijn of haar stijl mag zijn. Als je een aparte aanwinst voor je huis of kantoor zoekt, zijn onze XXL aluminium schilderijen zeker de moeite waard om te bekijken!

Al deze schilderijen worden met kwaliteitsmaterialen en ingewikkelde aandacht voor detail gemaakt. Bekijk onze selectie vandaag nog via de webwinkel of kom gezellig langs en vraag advies over een schilderij groot formaat. We hebben zeer veel producten die erbij kunnen passen bij zo'n groot formaat schilderij. Kom dus langs bij Eliassen home & Garden en ontdek wat wij nog meer te bieden hebben.