Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

XXL aluminium schilderij kudde olifanten zwart wit 100x240cm

20% sale
XXL aluminium schilderij kudde olifanten zwart wit 100x240cm
Productomschrijving
Wilt u een bijzondere XXL schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt er e...

Wilt u een bijzondere XXL schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt er een hypermoderne en eigentijds stuk muurdecoratie voor uw werk- en leefomgeving gecreëerd. Dit schilderij is bijna 3cm dik, achterzijde is mooi afgewerkt met zwarte velours, en voorzien van haakjes.

De olifant staat symbool voor onder andere kracht, trouw, goede herinnering, geduld, verstandigheid en huwelijkstrouw. Vooral in het Hindoeïsme speelt de olifant een belangrijke rol. Hij staat voor kracht en heilige wijsheid, koninklijke waardigheid en onoverwinnelijke macht. In het Boeddhisme zijn olifanten zelfs heilig, omdat het een witte olifant was die de geboorte van Boeddha aankondigde. Deze prachtige dieren zullen uw muur op vele manieren sieren op dit met de hand vervaardigde schilderij aluminium Olifanten. Gecreëerd door middel van handmatig schuur- en polijstwerk op een aluminiumplaat.

  • Maat 100x240 cm
  • Dikte 2,7cm
  • Eigentijdse en exclusieve uitstraling
  • Ook in onze zaak te zien
  • Inclusief ophang materiaal en ophang beschrijving
  • Niet geschikt voor buiten
  • Snel verzonden in stevige doos
  • Gratis verzending binnen NL.

Productspecificaties

Artikelnummer
Lb588
Gewicht
2
Materiaal
Aluminium
Kleur
Diverse

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken