Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Door Ad Eliassen, 1 mei 2018

Moederdag cadeau: TOP 8 leuke en originele cadeaus

Moederdag cadeau

Originele moederdagcadeau's: maak jouw mama blij

Moederdag staat weer voor de deur! Het mag dan wel, door velen, als een commerciële dag worden gezien: iedere dag en iedere minuut is er immers een waarin we van onze moeders houden. Maar zeg nou zelf, vinden we het niet allemaal heerlijk om te schenken en te ontvangen? En daarom zetten we op moederdag onze mama's (extra) in het zonnetje met een ontbijtje, een heleboel aandacht, en natuurlijk... een presentje.

 

Originele cadeau's voor moeder: wat maakt jouw moeder blij?

Natuurlijk wil je voor jouw moeder graag een uniek moederdagcadeau. Het kan nog wel eens een opgave zijn om een cadeautje te vinden dat niet op het presentje van vorig jaar lijkt, waar jouw mama nu echt iets aan heeft of echt blij van wordt. Geen idee wat dat kan zijn? Laat je inspireren en lees gauw verder voor originele cadeau's voor moeder, die je online kunt bestellen en dus binnen mum van tijd in huis kunt hebben. Zo weet je zeker dat je niet te laat bent om jouw mams te verrassen. Ook kun je inspiratie opdoen als je in plaats van je moeder, jouw vrouw wilt verwennen met een leuke cadeau. Vrouwen houden nu eenmaal van een aparte cadeau. 

 

Moederdag cadeau ideeën: leuke ideeën cadeau tips voor moeder

Wat dacht je van een knus schapenvacht voor op de bank of mama's favoriete stoel? Dit schapenvacht van hoge, Hollandse kwaliteit kun je vandaag bestellen tegen een zeer betaalbare prijs en is snel bij jou in huis. Het fijne van deze vachten is dat zij gegarandeerd op natuurvriendelijke wijze zijn gelooid, zonder het gebruik van giftige stoffen. Het is nog eens van puur natuur en alles is van 100% topkwaliteit. 

Schapenvacht

Een ander leuk presentje voor moeder is dit alpaca plaid, dat aanvoelt als een warme zachte knuffel wanneer jouw mams het om haar schouders slaat. Lekker voor op de bank voor de televisie, of in het gras tijdens een weekje op de camping. Mama's zijn de beste in het zorgen voor anderen, en vergeten nog wel eens aan zichzelf te denken. Niets beter dan haar een handje te helpen en een moederdag cadeautje van comfort te schenken.

Alpacawol is één van de beste wolsoort, het voelt daarbij erg zacht aan. Alpacawol pluist minder dan andere wolsoorten en het is ook nog eens sterker dan gewone wol. 

alpaca plaid

Alpacawol wordt gezien als één van de beste wolsoorten. Deze wolsoort jeukt veel minder op de huid dan andere wolsoorten en is thermisch warm. Dat betekent dat het lekker koel is in de zomer en verwarmend in de winter! Je kunt dit plaid in vijf verschillende kleuren bestellen en het wordt razendsnel aan huis bezorgd.

 

Moeder cadeau voor de bezige bij

Op zoek naar iets praktischer? Wat dacht je van één van de vele bloempotten en bloembakken die beschikbaar zijn in vele kleuren en vormen? Met het drukke bestaan dat een moeder leeft, mag je haar vast herinneren aan de heerlijkheid van het tuinieren en de ontspanning die dat geeft. Koop er een mooie plant bij, en je cadeautje is compleet!

Houdt jouw mams van smaakvolle en originele decoratie? Kom eens kijken naar dit kristalglas moederdag cadeautje. Dit unieke glazen beeld is gemaakt door een ambachtelijke glasblazer en gesmolten in de vorm van een druppel. Elegant en zacht, sterk en uniek: net zoals jouw mama - en daarmee een ideaal moederdag geschenk voor moederdag 2021.

Kristalglas

 

Een ander prachtig glasobject als bijzonder moederdag cadeau is dit stukje kunst in de vorm van een hart: dankzij haar kleur en vorm, is dit glasbeeld van een hartje een perfect moederdag cadeautje. Het hart is gemaakt van massief glas, en gaat dus niet zomaar kapot! Het staat prachtig thuis op tafel, of op het bureau op het werk, zodat jouw mama zelf kan beslissen waar ze jouw gematerialiseerde liefde mee naartoe wil nemen.

 

glasbeeld hartje

Een ander uniek moederdag cadeau is een prachtige canvas 3D schilderij. Dit prachtige schilderij met een afbeelding is handmatig geschilderd. Op het doek is een 3D-figuur geschilderd, wat het canvas extra bijzonder maakt. Daarnaast wordt het gratis verzonden en snel geleverd.

3D schilderij canvas

 

Moederdag cadeautjes voor binnen en buiten


Is jouw mama een echte huismus, of zit ze liever in de zon in de tuin? Steekt ze graag de handen uit de mauwen, of wil je haar nu juist laten weten dat ze ook wel eens lekker mag relaxen? Een cadeautje zegt meer dan duizend woorden. Denk bijvoorbeeld aan boeddha beeld buddha beeld, dat in iedere tuin past, en jouw moeder er iedere dag aan herinnert dat ze best wat vaker een momentje mag nemen om helemaal zen te zijn.

Boeddha beeld



Of wat dacht je van dit waterbol, prachtig en sierlijk in iedere tuin? De bol is beschikbaar in vier maten en gemaakt van 100% cortenstaal.

Waterbol

 

Ook deze waterschalen zijn geliefd onder vele mama's en een uitermate uniek moederdag cadeau. Je kunt ze in verschillende maten en kleuren bestellen, ze zijn van hoge kwaliteit en worden snel aan huis bezorgd.

Ben je meer op zoek naar een cadeautje voor binnenshuis? Sfeervol en warm zijn deze eigentijdse tafel schemerlampen. Je vindt ze in vele soorten en maten, van subtiele tot abstracte vormen en tegen gemiddelde tot lage prijzen. Een uniek moederdag cadeau om te reflecteren wat zij voor jou betekent: warmte, licht en gezelligheid!

Liever iets voor aan de muur? Neem eens een kijkje bij deze unieke, smaakvolle collectie van wanddecoratie. Echte eyecatchers zijn bijvoorbeeld de wandklokken, waarbij vintage en modern op een smaakvolle wijze samengesmolten is. Of wat dacht je van deze mooie tweeluik muurdecoratie, die perfect past in ieder modern huishouden of werkplek?

Moederdag cadeau laten bezorgen: waar shop je jouw geschenk?



Nu moederdag niet zo ver weg meer is, vraag je je wellicht af: duik je in het winkelcentrum om uren naar het geschikte moederdag cadeau te zoeken, of bespaar je jezelf de stress? Bén ik nog wel op tijd om het ideale originele moederdag cadeau te vinden, of is het al te laat? Een moederdag cadeau laten bezorgen ontneemt je de spanning en maakt dat je rustig rond kunt speuren, het ideale moederdag geschenk kunt vinden én zeker weet dat je deze op tijd in huis zult hebben. Als je een cadeautje koopt, wordt jouw bestelling niet alleen met grote zorg verwerkt, maar wij verwerken de bestelling razendsnel zodat je het snel cadeautje voor jouw moeder snel ontvangt en hoef je niet wakker te liggen omdat je geen moederdag cadeautje hebt weten te realiseren. Leuke ideeën cadeau tips voor moeder vind je hier in overvloed. Op die manier is iedereen blij!

Wil je meer leuke inspiratie ideeën opdoen om jouw moeder te voorzien van een ontzettend leuk en origineel cadeau? Bekijk onze andere assortimentsgroepen, zoals: