Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Door Ad Eliassen, 5 april 2021

De mooiste langwerpige plantenbakken voor binnen of buiten

Frisse lente tuininspiratie ideeën voor plantenbakken

Hedendaags zijn er veel verschillende soorten kleine en grote plantenbakken voor buiten verkrijgbaar, maar ze hebben tenslotte allemaal hetzelfde doel. Wanneer het om echte inrichting gaat valt het verschil van plantenbakken pas echt op. Eliassen heeft veel soorten lange plantenbakken, hoge plantenbakken en grote plantenbakken voor buiten, zoals je in dit bericht zult ontdekken. Naast deze doe je ook tuininspiratie ideeën op over langwerpige plantenbakken en zelfs terrasbakken voor bedrijven, tuinen en terrassen.

In dit artikel wil Eliassen jou helpen bij het vinden van de juiste plantenbakken voor buiten en hopen wij dat je een beter idee krijgt van hoe jij bijvoorbeeld je kantoor, tuin of terras wilt inrichten. Misschien wil je dat je huidige eigentijdse plantenbakken qua maat en stijl bij elkaar passen of wil je liever interessante combinaties ontdekken die je kunt maken met grote plantenbakken en terrasbakken door bijvoorbeeld kleur te gebruiken om ze allemaal op een uitstekende bijpassende manier met elkaar te verbinden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Eliassen project met Adezz langwerpige plantenbakken voor buiten

Tips voor het maken van een keuze

De beste tip die wij jou geven is door te denken aan de planten die je overweegt te gebruiken. Door voor dezelfde plantenbakken met dezelfde planten te gaan, kun je bijvoorbeeld een moderne sfeer en een stijlvolle uitstraling aan je tuin geven. Hierbij speel het gebruik van groottes (grote en kleine plantenbakken) ook een belangrijke rol. Soms is een mooie aparte plantenbak voldoende om het gevoel van uw tuin of tuin te veranderen als het goed is gedaan. Je hoeft alleen maar een aantrekkelijke vorm of maat te vinden en de plant af te stemmen op de tuindecoratie. Lees snel verder voor wat leuke tuininspiratie ideeën.

 

Unieke collectie plantenbakken voor bedrijven

Door groen op te nemen in de gevel van een kantoorgebouw, krijgt het gebouw een natuurlijke schoonheid. Enkele andere voordelen van het toevoegen van planten is dat deze geluid absorberen, stresslevels omlaag brengen en mensen zelfs productiever maakt. Dat klinkt ontzettend interessant, maar het kan soms lastig zijn om een ​​kale omgeving om te toveren tot strak ontwerp met groene aspecten. Gelukkig hebben wij van Eliassen een enorm groot assortiment van lange plantenbakken, grote bloembakken, langwerpige plantenbakken voor buiten en vele andere tuindecoraties om bedrijven en tuinen een architectonische uitstraling te geven.

In dit artikel geven wij tuininspiratie ideeën over mooie en duurzame plantenbakken voor buiten met unieke ontwerpen en een flexibele stijl die bij elk bedrijf of terras passen. Onze plantenbakken voor buiten, zoals de Adezz aluminium plantenbakken, helpen kantoorgebouwen, parkeergarages, appartementen, terrassen en zelfs flatgebouwen op unieke wijze van planten te voorzien. Hieronder vind je enkele andere mooie tuininspiratie ideeën.

 

ADEZZ Florida - Verschillende grote, hoge en langwerpige plantenbakken voor buiten

De moderne plantenbakken, zoals de langwerpige plantenbakken voor buiten van Eliassen staan vooral ​​bekend om hun eenvoudige, gestroomlijnde en moderne stijl. Onze Adezz producten zijn o.a. door hun gladde afwerking, verstevigde binnenkant en hoeken een populaire keuze voor architecten, bedrijven, hotels, restaurants, terrassen en openbare gebouwen. Onze moderne hebben een tijdloze uitstraling en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Neem als voorbeeld onze Plantenbak Polyester Hoogglans Rechthoek Buxus 150x50x60cm - ideaal te gebruiken als plantenbak voor in de voortuin en achtertuin, garages, winkelcentra en zelfs terrassen. Deze plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, zoals een moderne high gloss kleur wit.

 

Adezz Fibreglass wit - langwerpige plantenbakken voor buiten

Een tuindecoratie voor elk project

Veelzijdig in ontwerp, onze moderne Adezz plantenbakken voor buiten kunnen worden gebruikt om elk gewenste sfeer te creëren. Een lange reeks grote plantenbakken in de voortuin, een moderne uitstraling van een hoge plantenbak op een terras, of op een balkon in verticale rijen - wat jouw visie ook is, Eliassen helpt jou deze tot leven te brengen. Wij hebben het grootste assortiment van Adezz producten van Nederland en hebben vele andere unieke tuindecoraties.

 

 

Prachtige Adezz plantenbakken voor een terras of balkon

Duurzaam en weerbestendig

Je kunt een hoogwaardige afwerking en duurzaamheid verwachten van onze moderne Adezz plantenbakken als van al onze tuindecoraties en andere producten. Onze grote plantenbakken zijn gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en polyester. Ze zijn duurzaam- speciaal ontworpen om lang mee te gaan en zijn bestand tegen corrosie. Veel van onze polyester Adezz plantenbakken zijn lichter en duurzamer dan steen of beton.

Je kunt dus een hoogwaardige bloembak in je voortuin kiezen, maar zonder het extra gewicht. Gewicht is namelijk een erg belangrijk detail bij het zoeken naar plantenbakken voor bedrijven en winkelcentra. Zeker wanneer deze tuindecoraties op een balkon of verhoogd terras worden geplaatst. Geef je bedrijf dus een mooie en sfeervolle uitstraling door meer groen toe te voegen aan de omgeving.

Bovendien brengen planten stresslevels omlaag en worden klanten in een betere gemoedstoestand gebracht.  Denk dus na welke planten je wilt gebruiken in combinatie met je plantenbakken. Voor bedrijven die langwerpige plantenbakken voor buiten willen hebben, is de keuze van de soort planten die je erin wilt hebben, oneindig groot. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een op-maat offerte.

 

 

De hoogste kwaliteit van Nederland

Eliassen staat voor kwaliteit en is daarom marktleider met Adezz producten. Net als Eliassen legt Adezz zich toe op het ontwerp, fabricage en levering van tuindecoraties van de allerhoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Onze Adezz producten zijn beschikbaar in de volgende materialen, afhankelijk van de lijn plantenbakken voor buiten qua maat en kleur:

- Gegalvaniseerd staal

- Glasvezel (glanzend en mat)

- CorTen staal

- Aluminium

- Hardhout

- Polymeerbeton

 

Oneindig veel opties bij Eliassen

Wij van Eliassen werken al jaren samen de grootste fabrikanten van tuindecoraties en hebben onze eigen vakmensen enorm veel ervaring in het geven van advies. Daarom begrijpen wij als geen ander de behoeften voor het gebruik van verschillende stijlen bloembakken en plantenbakken voor buiten. Daarom bieden wij niet alleen producten van industriële kwaliteit die zijn gebouwd voor omgevingen met veel impact en alle weersomstandigheden, maar wij bieden ook verschillende opties die onderhoud eenvoudig en budgetvriendelijk maken. Naast verschillende plantenbakken en terrasbakken kan je ook bij ons terecht voor producten zoals bloempotten, bloembakken, waterornamenten, fonteinen, schilderijen, bronzen beelden en nog veel meer.

Bekijk onze grote webshop voor het opdoen van inspiratie en bestel alle tuindecoraties eenvoudig online. Liever toch langskomen in onze enorme showroom om o.a. onze prachtige langwerpige plantenbakken voor buiten te bekijken? Maak dan een afspraak door te bellen naar 073 – 599 2669 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Bekijk alle 'Adezz producten'