Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Fontein klassiek Muurfontein Venetië 80cm

Productomschrijving
Met deze fontein kunt u uw tuin of bedrijf een prachtige warme sfeer creëren, zeker wanneer het donker is en een onderwaterspot voorzien is zodat de waterstraal en watervoorraad prachtig verlicht wordt . Dit model fontein is gemaakt naar origineel model van de oude boerderij- en dorps fontein. Deze muurfontein gemaakt van massief hoogwaardig beto...

Met deze fontein kunt u uw tuin of bedrijf een prachtige warme sfeer creëren, zeker wanneer het donker is en een onderwaterspot voorzien is zodat de waterstraal en watervoorraad prachtig verlicht wordt . Dit model fontein is gemaakt naar origineel model van de oude boerderij- en dorps fontein.

Deze muurfontein gemaakt van massief hoogwaardig beton met een zeer hoog cement gehalte,  waarmee met gemak alle weersinvloeden decennia lang kunnen weerstaan. U heeft de mogelijkheid dit beeld in 3 kleuren te bestellen, in de kleuren zandkleur, antiekkleur en roestkleur. De kleuren kunnen in het echt van de foto afwijken omdat het kleuren mensen werk is.  Dit model rechthoekige fontein zal decennia lang de juiste sfeermaker in uw tuin zijn!  Door weersinvloeden zal de uitstraling van deze na jaren alleen maar mooier worden door verwering,  zoals een echt zandstenen of hardstenen fontein.  Genoemde prijzen is excl pomp, spot en of vervoer.

Kom gerust eens langs om de kleuren van deze beelden te bekijken en te aanschouwen hoe “beeldschoon” deze serie is, we hebben een redelijke collectie hiervan op ons showterrein.

Kies hierboven uw gewenste kleur

  • Maat: 45x26x80cm hoog
  • Kleur: zand, antiek of roest
  • Geschat gewicht: > 130 kg
  • Hoogwaardig gietsteen
  • Gemiddelde levertijd: 6 weken
  • Voorzieningen treffen tegen vorstschade
  • Is excl pomp en spot

 

Productspecificaties

Artikelnummer
1826 roest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Fontein klassiek Muurfontein Venetië 80cm
Fontein klassiek Muurfontein Venetië 80cm

Dit betreft een los fontein. Informeer naar de overig benodigde onderdelen.

€425,00 Incl. btw
Toevoegen