Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Fontein klassiek Milaan met 8 kanten 195cm

Productomschrijving
Met deze achthoekige dorpsfontein kunt u uw tuin of bedrijf op een centrale plaats een prachtige warme sfeer creëren, zeker wanneer het donker is en een onderwaterspot voorzien is zodat de waterstralen uit de leeuwenkopjes en watervoorraad prachtig verlicht wordt . Dit model fontein is gemaakt naar origineel model van een oude boerderij- en dorps ...

Met deze achthoekige dorpsfontein kunt u uw tuin of bedrijf op een centrale plaats een prachtige warme sfeer creëren, zeker wanneer het donker is en een onderwaterspot voorzien is zodat de waterstralen uit de leeuwenkopjes en watervoorraad prachtig verlicht wordt . Dit model fontein is gemaakt naar origineel model van een oude boerderij- en dorps fontein.

Deze fontein gemaakt van massief hoogwaardig beton met een zeer hoog cement gehalte,  waarmee met gemak alle weersinvloeden decennia lang kunnen weerstaan. U heeft de mogelijkheid dit beeld in 3 kleuren te bestellen, in de kleuren zandkleur, antiekkleur en roestkleur. De kleuren kunnen in het echt van de foto afwijken omdat het kleuren mensen werk is.  Dit model rechthoekige fontein zal decennia lang de juiste sfeermaker in uw tuin zijn!  Door weersinvloeden zal de uitstraling van deze na jaren alleen maar mooier worden door verwering,  zoals een echt zandstenen of hardstenen fontein.  Genoemde prijzen is excl pomp, folie, spot en of vervoer.

Kom gerust eens langs om de kleuren van deze beelden te bekijken en te aanschouwen hoe “beeldschoon” deze serie is, we hebben een redelijke collectie hiervan op ons showterrein.

Kies hierboven uw gewenste kleur

  • Maat: 195cm diameter 180cm hoog
  • Kleur: zand, antiek of roest
  • Geschat gewicht: > 1300 kg
  • Hoogwaardig gietsteen
  • Gemiddelde levertijd: 6 weken
  • Voorzieningen treffen tegen vorstschade
  • Is excl pomp, folie en spot

Productspecificaties

Artikelnummer
1409 roest
Gewicht
1300 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Fontein klassiek Milaan met 8 kanten 195cm
Fontein klassiek Milaan met 8 kanten 195cm

Dit betreft een losse fontein. Informeer naar de overig benodigde onderdelen.

€1.575,00 Incl. btw
Toevoegen