Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Draak op rots brons spuitfiguur

Productomschrijving
Mooi modern beeld van een grote draak op een rots van graniet. Gemaakt van 100% hoogwaardig brons met een minimale kopergehalte van 75% waardoor een zeer lange levensduur gegarandeerd is en geen lelijke vlekken ontstaan.  Een prachtig en duurzaam decoratie object voor huis , bedrijf of tuin, maar ook voor een prachtig geschenk.  Bezoek gerust on...

Mooi modern beeld van een grote draak op een rots van graniet. Gemaakt van 100% hoogwaardig brons met een minimale kopergehalte van 75% waardoor een zeer lange levensduur gegarandeerd is en geen lelijke vlekken ontstaan.  Een prachtig en duurzaam decoratie object voor huis , bedrijf of tuin, maar ook voor een prachtig geschenk. 

Bezoek gerust onze showroom om bv dit beeld te bekijken.

Dit model is tevens aan te sluiten op water en daarmee een spuitfiguur. In de zuil is reeds een gat voorzien voor de slang. De vorm van de trots is telkens anders. De foto is slechts een voorbeeld.
Mail of bel ons voor de mogelijkheden bij dit beeld/ornament.

  • Maat: totaal ca 55x35x85 cm.
  • Snel geleverd.
  • 30 jaar garantie.
  • Bij ons vindt u de grootste collectie bronzen beelden die live te bekijken is.

Draak

We weten allemaal van draken - alleen niet precies waar ze vandaan komen. Deze enorme, slangachtige, gevleugelde monsters zijn zo alomtegenwoordig in de mythologische overlevering van de wereld dat sommige culturen geloven dat ze, net als dinosaurussen, ooit een echte soort waren, maar zijn uitgestorven. Een draak kan van alles zijn, van het bewaken of beschermen van zijn meester of stad met het vermogen vuur te spuwen, tot het verschaffen van wijsheid en het oplossen van raadsels.

Het is interessant om te zien hoe een mythisch wezen zich in de Europese folklore en in de Chinese mythologie zo vergelijkbaar heeft ontwikkeld.

Productspecificaties

Artikelnummer
90166.4
Gewicht
30 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken