Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Fontein beeld brons draak

Productomschrijving
Mooi beeld/fontein van een draak op een rots van hoogwaardig brons met een minimale kopergehalte van 75% waardoor een zeer lange levensduur gegarandeerd is.De meeste beelden hebben schroefdraad M8 aan de onderzijde waarmee een beeld kan worden bevestigd aan bijvoorbeeld een zuil. Maat: 63 x 50 x 40 cm. Wordt geleverd met certificaat. Snel gele...

Mooi beeld/fontein van een draak op een rots van hoogwaardig brons met een minimale kopergehalte van 75% waardoor een zeer lange levensduur gegarandeerd is.
De meeste beelden hebben schroefdraad M8 aan de onderzijde waarmee een beeld kan worden bevestigd aan bijvoorbeeld een zuil.

  • Maat: 63 x 50 x 40 cm.
  • Wordt geleverd met certificaat.
  • Snel geleverd.
  • 30 jaar garantie.
  • Zeer veel uit deze serie bronzen beelden ook live te bekijken in onze zaak. Dit object kan men ook aan de rand van een vijver plaatsen, in een vijver of gewoon op een waterbak die u ingraaft. Het beidt uw tuin meer dimensie en biedt een stoere uitstraling van brons dat jarenlang leuk blijft om naar te kijken.

 Advies verdere benodigdheden:

Waterbak : 60cm
Rooster/dekselmaat: deksel 60cm
Pompcapaciteit: 1000 ltr
Slangmaat:1/2 duims
Regelkraan: ja

Draak

We weten allemaal van draken - alleen niet precies waar ze vandaan komen. Deze enorme, slangachtige, gevleugelde monsters zijn zo alomtegenwoordig in de mythologische overlevering van de wereld dat sommige culturen geloven dat ze, net als dinosaurussen, ooit een echte soort waren, maar zijn uitgestorven. Een draak kan van alles zijn, van het bewaken of beschermen van zijn meester of stad met het vermogen vuur te spuwen, tot het verschaffen van wijsheid en het oplossen van raadsels.

Het is interessant om te zien hoe een mythisch wezen zich in de Europese folklore en in de Chinese mythologie zo vergelijkbaar heeft ontwikkeld.

Productspecificaties

Artikelnummer
B679
Gewicht
25 kg
Materiaal
brons
Maat
63x50x40cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Eliassen Fontein beeld brons draak
EliassenFontein beeld brons draak

fontein draak brons

€621,00 Incl. btw
Toevoegen