Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Deco vlinder parelmoer

Deco vlinder parelmoer
Productomschrijving
Prachtige metalen object van een vlinder op een voet die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts. Deze vlinder van metaal met parelmoer is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven en er is parelmoer gebruikt voor een prachtig...

Prachtige metalen object van een vlinder op een voet die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts.

Deze vlinder van metaal met parelmoer is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven en er is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zie hier het resultaat, een mooi decoratie object met warme kleuren. Aangezien dit handwerk is zal elk exemplaar anders zijn qua kleur, de foto is slechts een voorbeeld.

Parelmoer is een organisch schelpmateriaal dat meestal voorkomt aan de binnenkant van vele soorten grote schelpen. Bij elke schelpsoort is de dikte van het parelmoer anders.
Het parelmoer wordt geproduceerd door het schelpdier via epitheelcellen. Het parelmoer wordt geproduceerd teneinde een gladde oppervlakte te verkrijgen voor het schelpdier, en voor het afweren van parasieten.
Wanneer een schelpdier langer last heeft van een parasiet, zal deze constant parelmoer aanmaken, wat uiteindelijk een parel kan gaan vormen.

  • Maat: 30x25cm 
  • Kleur: diverse kleuren
  • Materiaal: metaal met parelmoer
  • Garantie 1 jaar

Productspecificaties

Artikelnummer
64114
Afmetingen
30 x 25 x 0
Gewicht
1 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Deco vlinder parelmoer
Deco vlinder parelmoer

Metalen, decoratieve vlinder met parelmoer.

€37,50 Incl. btw
Toevoegen