Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Uil op tak metaal met parelmoer 35cm

Productomschrijving
Prachtige metalen object van een uil op een tak die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts. Deze uil van metaal met parelmoer is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven en er is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren ...

Prachtige metalen object van een uil op een tak die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts.

Deze uil van metaal met parelmoer is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven en er is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zie hier het resultaat, een mooi decoratie object met warme kleuren. Aangezien dit handwerk is zal elk exemplaar anders zijn qua kleur, de foto is slechts een voorbeeld.

Parelmoer is een organisch schelpmateriaal dat meestal voorkomt aan de binnenkant van vele soorten grote schelpen. Bij elke schelpsoort is de dikte van het parelmoer anders.
Het parelmoer wordt geproduceerd door het schelpdier via epitheelcellen. Het parelmoer wordt geproduceerd teneinde een gladde oppervlakte te verkrijgen voor het schelpdier, en voor het afweren van parasieten.
Wanneer een schelpdier langer last heeft van een parasiet, zal deze constant parelmoer aanmaken, wat uiteindelijk een parel kan gaan vormen.

  • Maat: 20x35 cm hoog
  • Kleur: diverse kleuren
  • Materiaal: metaal met parelmoer
  • Garantie 1 jaar

Productspecificaties

Artikelnummer
64060aktie
Afmetingen
35 x 20 x 0
Gewicht
2 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Uil op tak metaal met parelmoer  35cm
Uil op tak metaal met parelmoer 35cm

Sfeervolle metalen uil op een tak, gemaakt met de hand, met parelmoer.

€39,95 Incl. btw
Toevoegen