Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Urn Vlinder op steen 15cm

Productomschrijving
Dierenurn, met prachtige afbeelding van een vlinder op steen, met de hand gemaakt op een zwerfkei van ca 15cm. Voorzien van klein roestvrijstalen busje van 45x30mm met schroef dekseltje, voor het vochtbestendig opslaan van as, die u in de onderkant kunt bevestigen, voor de opslag as voor uw geliefde overleden huisdiertje. Eerst wordt de afbeeldin...


Dierenurn, met prachtige afbeelding van een vlinder op steen, met de hand gemaakt op een zwerfkei van ca 15cm. Voorzien van klein roestvrijstalen busje van 45x30mm met schroef dekseltje, voor het vochtbestendig opslaan van as, die u in de onderkant kunt bevestigen, voor de opslag as voor uw geliefde overleden huisdiertje. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat mag er dan zijn.

Deze handbewerkte steen met urn mag binnen, maar natuurlijk ook buiten, deze as urn zal namelijk ook buiten mooi blijven, zoek er gerust er een mooi en gedenkwaardig plaatsje voor.

De foto is slechts een voorbeeld, omdat het een natuur product is, en elk exemplaar anders zijn qua vorm, kleur of uitstraling. Hierop kan niet gereclameerd worden.

  • Maat: Ca. 17x17x9cm hoog
  • Gewicht: Ca. 3.4kg
  • Materiaal: Graniet
  • kleur: Bruin in diverse tinten
  • Nergens anders te koop
  • Eigen beperkte voorraad.

Vlinders zijn het ultieme symbool van leven, dood en wedergeboorte.

Rupsen kruipen over de grond, alleen bewust van datgene in zijn eigen habitat. Geen overzicht, geen verleden, en zeker geen zicht op wat de toekomst hem zal brengen. Volledig in het hier en nu bereidt hij zich onbewust voor op de lange weg die hij zal moeten gaan om tenslotte te sterven.

Productspecificaties

Artikelnummer
Auv15
Gewicht
2 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Urn Vlinder op steen 15cm
Urn Vlinder op steen 15cm

€69,50 Incl. btw
Toevoegen