Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Dieren urn Libelle 15cm

Productomschrijving
Dierenurn, met prachtige afbeelding van een libelle op steen, met de hand gemaakt op een zwerfkei van ca 15cm. Voorzien van klein roestvrijstalen busje van 45x30mm met schroef dekseltje, voor het vochtbestendig opslaan van as, die u in de onderkant kunt bevestigen, voor de opslag as voor uw geliefde overleden huisdiertje. Eerst wordt de afbeelding ...

Dierenurn, met prachtige afbeelding van een libelle op steen, met de hand gemaakt op een zwerfkei van ca 15cm. Voorzien van klein roestvrijstalen busje van 45x30mm met schroef dekseltje, voor het vochtbestendig opslaan van as, die u in de onderkant kunt bevestigen, voor de opslag as voor uw geliefde overleden huisdiertje. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat mag er dan zijn.

Deze handbewerkte steen met urn mag binnen, maar natuurlijk ook buiten, deze as urn zal namelijk ook buiten mooi blijven, zoek er gerust er een mooi en gedenkwaardig plaatsje voor.

De foto is slechts een voorbeeld, omdat het een natuur product is, en elk exemplaar anders zijn qua vorm, kleur of uitstraling. Hierop kan niet gereclameerd worden.

  • Maat: Ca. 18x14x9cm hoog
  • Gewicht: Ca. 3.3kg
  • Materiaal: Graniet
  • kleur: Bruin in diverse tinten
  • Nergens anders te koop
  • Eigen beperkte voorraad.

Productspecificaties

Artikelnummer
Dul15
Gewicht
3 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Dieren urn Libelle 15cm
Dieren urn Libelle 15cm

€59,50 Incl. btw
Toevoegen