Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Dieren urn 2 harten 18cm

Productomschrijving
Dierenurn, met prachtige afbeelding van harten op steen, met de hand gemaakt op een zwerfkei van ca 15-18cm.  Voorzien van klein roestvrijstalen busje van 45x30mm met schroef dekseltje, voor het vochtbestendig opslaan van as, die u in de onderkant kunt bevestigen, voor de opslag as voor uw geliefde overleden huisdiertje.  Eerst wordt de afbeeldin...

Dierenurn, met prachtige afbeelding van harten op steen, met de hand gemaakt op een zwerfkei van ca 15-18cm.  Voorzien van klein roestvrijstalen busje van 45x30mm met schroef dekseltje, voor het vochtbestendig opslaan van as, die u in de onderkant kunt bevestigen, voor de opslag as voor uw geliefde overleden huisdiertje.  Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat mag er dan zijn.

Deze handbewerkte steen met urn mag binnen, maar natuurlijk ook buiten, deze as urn zal namelijk ook buiten mooi blijven, zoek er gerust er een mooi en gedenkwaardig plaatsje voor.

De foto is slechts een voorbeeld, omdat het een natuur product is, en elk exemplaar anders zijn qua vorm, kleur of uitstraling. Hierop kan niet gereclameerd worden.

  • Maat: Ca. 21x16x11cm hoog
  • Gewicht: Ca. 4.6kg
  • Materiaal: Graniet
  • kleur: Bruin in diverse tinten
  • Nergens anders te koop
  • Eigen beperkte voorraad.

Productspecificaties

Artikelnummer
Au2hart
Gewicht
4 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Dieren urn 2 harten 18cm
Dieren urn 2 harten 18cm

€79,00 Incl. btw
Toevoegen