Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Zonnewijzer brons open

Productomschrijving
Kleed uw tuin of binnenshuis mooi aan met een bronzen zonnewijzer. De authentieke look van deze zonnewijzer is een ware lust voor het oog wanneer u houdt van authentieke beelden en zonnewijzers van brons, messing of koper. Deze bronzen zonnewijzer heeft een mooie kleur en een leuke uitstraling. Hoe werken zonnewijzers? Een zonnewijzer werkt als e...

Kleed uw tuin of binnenshuis mooi aan met een bronzen zonnewijzer. De authentieke look van deze zonnewijzer is een ware lust voor het oog wanneer u houdt van authentieke beelden en zonnewijzers van brons, messing of koper. Deze bronzen zonnewijzer heeft een mooie kleur en een leuke uitstraling.

Hoe werken zonnewijzers?

Een zonnewijzer werkt als een hulpmiddel om met behulp van de zon een tijd aan te wijzen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een vlak of in de vorm van een schijf.

Het kopergehalte van deze zonnewijzer van brons is minimaal 75%. Dit garandeert een zeer lange levensduur. De meeste beelden hebben schroefdraad M8 aan de onderzijde waarmee een beeld kan worden bevestigd aan bijvoorbeeld een zuil.

Wij hebben een ruime collectie van verschillende bronzen zonnewijzers. Deze zijn zowel te bekijken op de site, maar u kunt ook langskomen bij onze showroom om deze live mee te maken!

  • Afmetingen: 45x55x40cm
  • Materiaal: Brons

Productspecificaties

Artikelnummer
Ga0028
Afmetingen
45 x 55 x 40
Gewicht
3 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Eliassen Zonnewijzer brons open
EliassenZonnewijzer brons open

zonnewijzer open brons

€400,00 Incl. btw
Toevoegen