Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

XXL Schilderij aluminium vierluik Japanse Boom 120x150cm

76% sale
XXL Schilderij aluminium vierluik Japanse Boom 120x150cm
Productomschrijving
Wilt u een bijzondere XXL vierluik schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne grote aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleu...

Wilt u een bijzondere XXL vierluik schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne grote aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt er een hypermoderne en eigentijds stuk muurdecoratie voor uw werk- en leefomgeving gecreëerd. Dit schilderij is bijna 3cm dik, achterzijde is mooi afgewerkt met zwarte velours, en voorzien van haakjes.

Wilt u graag een kale muur decoreren met een imposant, donkergekleurd schilderij? Ons geheel met de hand vervaardigde schilderij aluminium vierluik Boom is een perfecte opvulling voor ieder soort interieur. De donkere kleuren zijn goed te combineren met iedere andere kleur, zelfs met fellere kleuren. De witte boom zet mooi af tegen de donkere achtergrond, een perfect contrast dat uw muur zeker zal sieren!

 

  • Maat 4 stuks 30 x 150 cm hoog
  • Dikte 2,7 cm
  • Eigentijdse en exclusieve uitstraling
  • Inclusief ophang materiaal en ophang beschrijving
  • Niet geschikt voor buiten
  • Snel verzonden in stevige doos

Productspecificaties

Artikelnummer
Lb444
Gewicht
20 kg
Materiaal
Aluminium
Kleur
Zwart/Grijs

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken