Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Waterzuilen lamio in 3 maten

Productomschrijving
Grote en dikke waterzuilen in eigen beheer gemaakt en ontwikkeld, nergens anders te koop! Gemaakt van (deels)gepolijst graniet, de gepolijste vlakken verspringen ongelijk, blijft mooi, dit in tegenstelling tot hardsteen, wat onderhoud nodig heeft. In de zuilen kan een ledlampje geplaatst kan worden, maar een spot gericht op het kabbelende water, z...

Grote en dikke waterzuilen in eigen beheer gemaakt en ontwikkeld, nergens anders te koop! Gemaakt van (deels)gepolijst graniet, de gepolijste vlakken verspringen ongelijk, blijft mooi, dit in tegenstelling tot hardsteen, wat onderhoud nodig heeft.

In de zuilen kan een ledlampje geplaatst kan worden, maar een spot gericht op het kabbelende water, zal een veel mooier beeld geven. Deze holle zuilen zijn 25x25cm dik en zijn er in de hoogte 80, 100 en maar liefst 120cm. Ook geschikt voor grotere tuinen of mooi op terreinen te plaatsen bij bedrijven. Kan ook opgesteld worden als zeer grote 3-delige set. Kleur kan afwijken van de foto.

  • Graniet
  • Blijft mooi
  • In 80, 100 en 120cm hoogte
  • Zeer uniek ontwerp, alleen bij ons te koop.

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u advies nodig om dit model compleet te maken met alle andere benodigdheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Waterzuilen Lamio in 3 maten
Waterzuilen Lamio in 3 maten

€225,00 Incl. btw
Toevoegen