Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Waterschalen set 2-delig

Productomschrijving
Dit zijn gegoten ornamenten van gietsteen, die u kunt laten uitlopen in een grindbed met waterbak of vijver. Leverbaar in antraciet, terra of geel. U kunt zelf de onderlinge afstand en de opstelling bepalen, zo ook de hoogte onderling. U kunt de schalen op verschillende hoogte brengen met oude klinkers oid, of u maakt een heuveltje van aarde waar u...

Dit zijn gegoten ornamenten van gietsteen, die u kunt laten uitlopen in een grindbed met waterbak of vijver. Leverbaar in antraciet, terra of geel.
U kunt zelf de onderlinge afstand en de opstelling bepalen, zo ook de hoogte onderling. U kunt de schalen op verschillende hoogte brengen met oude klinkers oid, of u maakt een heuveltje van aarde waar u de schalen ingraaft. Hoogte verschil niet meer dan 30cm omdat het water anders teveel spettert en u veel water daardoor kwijtraakt. Maten van de waterschalen van boven naar beneden: 80 en 80cm De sets zijn in 2 varianten te verkrijgen; Vijverset is een complete set met pomp, slang, tules en regelkraan, voor opstelling aan de rand van een vijver. Bij een grinbedset zit daarbij ook een waterbak met deksel.

Kies hier bovenaan uw uitvoering.

Vergeet niet om ons showterrein met 300 modellen te bezoeken !

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Eliassen Waterschalen set 2-delig
EliassenWaterschalen set 2-delig

waterschalenset -2

€338,00 Incl. btw
Toevoegen