Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Waterornament Boeddha gezicht in 4 maten

Productomschrijving
Een bruin Boeddha gezicht van 50, 84, 147 of maar liefst 182 centimeter hoog. Een prachtige waterornament van een Vietnamese Boeddha. Gemaakt van hoogwaardig gietsteen. Water loopt over het hoofd van de voorzijde af. Rechte achterkant, zodat het ook strak tegen een muur kan staan. Voor een echte oosterse sfeer, is deze Boeddha waterornament ook sf...

Een bruin Boeddha gezicht van 50, 84, 147 of maar liefst 182 centimeter hoog. Een prachtige waterornament van een Vietnamese Boeddha. Gemaakt van hoogwaardig gietsteen. Water loopt over het hoofd van de voorzijde af. Rechte achterkant, zodat het ook strak tegen een muur kan staan.

Voor een echte oosterse sfeer, is deze Boeddha waterornament ook sfeervol wanneer u er een spot op richt. Verdere spullen die u nodig heeft kunt u vinden bij de subgroep "benodigdheden".

Tip: onze eigen gepolijste zwarte sierkeien, in 3 maten, zijn zeer geschikt om over het rooster te verwerken, deze vormen een zeer mooi contrast met het ornament. Vergeet niet om ons showterrein met 300 modellen te bezoeken !

LET OP! De 50 en 84cm maten zijn dicht van boven, waarover het water vloeit, de grote maten 147cm en 184cm is half rond, die open is van boven.

Productspecificaties

Artikelnummer
Brff50
Gewicht
20 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Eliassen Waterornament Boeddha gezicht in 4 maten
EliassenWaterornament Boeddha gezicht in 4 maten

waterOrnament face boeddha

€135,00 Incl. btw
Toevoegen