Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Raamwerk hout dia 60cm ganesha

Productomschrijving
Mooi Houten wandpaneel handmatig gemaakt van massief Suar hout. Afgebeeld is een prachtige Ganesha in de bekende zittende houding. Heel veel uren snijwerk zit in dit houten paneel. Alles wat je ziet; elk krulletje en takjes, alles is gemaakt door mensen handen. Suar hout heeft de eigenschap contrasterende kleuren in zich te hebben. Licht gekleurd ...

Mooi Houten wandpaneel handmatig gemaakt van massief Suar hout. Afgebeeld is een prachtige Ganesha in de bekende zittende houding. Heel veel uren snijwerk zit in dit houten paneel. Alles wat je ziet; elk krulletje en takjes, alles is gemaakt door mensen handen.

Suar hout heeft de eigenschap contrasterende kleuren in zich te hebben. Licht gekleurd hout kan vlak naast donker gekleurd hout bevinden. Het is normaal dat deze kleur verschillen ook in het paneel zichtbaar zijn, Hierop kan helaas niet gereclameerd worden.

Ganesha is de hindoegod met het olifantenhoofd. Ganesha staat voor wijsheid, welvaart en vriendschap, beschermgod van reizigers. Ganesha zorgt voor geluk is ook heel vrijgevig. Ganesha is de god van elk nieuw begin. Als symbool is deze Ganesha paneel dan ook een prachtig geschenk voor uw naaste of vriend(en)

  • Maat: 2cm dik met een diameter van 60cm
  • Materiaal: massief Suar hout, lichtjes geolied
  • Exclusief
  • Origineel houtsnijwerk
  • Makkelijk op te hangen aan een spijker/schroef of dmv een touwtje
  • Eigen voorraad
  • Buiten hangen mag, maar het hout wordt dan grijs, en er kunnen dan scheurtjes in ontstaan.

Productspecificaties

Artikelnummer
182745-1
Gewicht
4 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wandpaneel hout rond Ganesha 60cm
Wandpaneel hout rond Ganesha 60cm

Dit artikel kan bij plaatsing buitenshuis wat scheurtjes krijgen en grijzig van kleur worden. Handgesneden houten wandpaneel 60cm met een Ganesha afbeelding

€169,00 Incl. btw
Toevoegen