Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Stenen beeld Libelle 15cm

Productomschrijving
Prachtige kei met een libelle, met de hand gemaakt op een zwerfkei van ca 15cm. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat mag er dan z...

Prachtige kei met een libelle, met de hand gemaakt op een zwerfkei van ca 15cm. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat mag er dan zijn.

Deze handbewerkte kei heeft een mooie symboliek, met de twee harten. Het zal buiten mooi blijven, zoek er gerust er een mooi plaatsje voor. Doordat deze kei met de grootste zorg is gemaakt, worden deze stenen ook vaak gebruikt als gedenksteen.

De foto is slechts een voorbeeld, omdat het een natuur product is, en elk exemplaar anders zijn qua vorm, kleur of uitstraling.

  • Maat: Ca. 17x13x9cm hoog
  • Gewicht: Ca. 2.5kg
  • Materiaal: Graniet
  • kleur: Bruin in diverse tinten
  • Nergens anders te koop
  • Prachtig om kado te doen
  • Eigen beperkte voorraad.

Productspecificaties

Artikelnummer
Sbl15
Gewicht
4 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Stenen beeld Libelle 15cm
Stenen beeld Libelle 15cm

€17,50 Incl. btw
Toevoegen