Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Schilderij aluminium Lijnen 60x120cm

50% sale
Schilderij aluminium Lijnen 60x120cm
Productomschrijving
Wilt u een bijzonder schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt er een hy...

Wilt u een bijzonder schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt er een hypermoderne en eigentijds stuk muurdecoratie voor uw werk- en leefomgeving gecreëerd. Dit schilderij is bijna 3cm dik, achterzijde is mooi afgewerkt met zwarte velours, en voorzien van haakjes.

Het mooie aan abstracte kunst is dat het duizenden betekenissen kan hebben. Iedereen kan er iets anders in zien, wat tot boeiende gesprekken leidt. Met het met de hand vervaardigde aluminium schilderij Lijnen in huis heeft u altijd een geschikt gespreksonderwerp, in welk gezelschap u zich ook bevindt. Wie is er immers niet geïnteresseerd in kunst en de betekenis ervan? Het schilderij is gecreëerd door middel van handmatig schuur- en polijstwerk op een aluminiumplaat.

 • Maat 60 x 120 cm
 • Dikte 2,7 cm
 • Eigentijdse en exclusieve uitstraling
 • Ook in onze zaak te zien
 • Inclusief ophang materiaal en ophang beschrijving
 • Niet geschikt voor buiten
 • Snel verzonden in stevige doos

Productspecificaties

Artikelnummer
Lb583
Gewicht
8 kg
Materiaal
Aluminium
Kleur
Zwart/Goud

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Schilderij aluminium Lijnen 60x120cm
Schilderij aluminium Lijnen 60x120cm

€160,00€80,00 Incl. btw
Toevoegen