Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Schilderij 3d Kroatië 100x100cm

Schilderij 3d Kroatië 100x100cm
Productomschrijving
Met dit 3D schilderij kleed u uw interieur volledig aan. Dit metalen 3D schilderij met de afbeelding van een buiten tafereel in zonnig weer in vele kleuren kunt u bijvoorbeeld in uw huiskamer, woonkamer of slaapkamer hangen om de omgeving verder aan te kleden. Dit schilderij van metaal heeft een 3D effect. Dit effect is gecreëerd met het figuur d...

Met dit 3D schilderij kleed u uw interieur volledig aan. Dit metalen 3D schilderij met de afbeelding van een buiten tafereel in zonnig weer in vele kleuren kunt u bijvoorbeeld in uw huiskamer, woonkamer of slaapkamer hangen om de omgeving verder aan te kleden.

Dit schilderij van metaal heeft een 3D effect. Dit effect is gecreëerd met het figuur dat op het schilderij is afgebeeld. Deze is namelijk verder van de achtergrond geplaatst. Hierdoor steken de elementen van de afbeelding verder naar voren waardoor het plaatje meer tot leven komt en een 3D effect ontstaat.

Onze hele collectie 3D schilderijen is handgemaakt! Om deze reden kunnen de schilderijen er telkens wat verschillend uit zien.

Wij hebben een grote collectie 3D schilderijen! Deze gehele serie kunt u volledig komen bekijken in onze zaak. We hebben namelijk vrijwel onze hele collectie voorradig. Dit is erg uniek in Nederland!

  • Maat: 100x100cm
  • Simpel op te hangen doormiddel van 2 schroefjes
  • Snelle levertijd
  • Grootste collectie van de Benelux, ook live te bekijken

Productspecificaties

Artikelnummer
T2485
Afmetingen
100 x 100 x 4
Gewicht
10 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Schilderij 3d Kroatië 100x100cm
Schilderij 3d Kroatië 100x100cm

Kleurrijk buiten tafereel op een metalen 3d schilderij. Afmeting 100x100cm.

€209,00 Incl. btw
Toevoegen