Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Adezz Roest versneller Bio

Adezz Roest versneller  Bio
Productomschrijving
Deze roestversneller is gemaakt voor plantenbakken van cortenstaal. Dit materiaal heeft als eigenschap om zichzelf tot een mooie roestbruine kleur te ontwikkelen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De plantenbakken worden ongeroest geleverd. Het oxidatieproces duurt ongeveer 4-6 maanden. Wil je dit proces versnellen? Dan is af en...

Deze roestversneller is gemaakt voor plantenbakken van cortenstaal. Dit materiaal heeft als eigenschap om zichzelf tot een mooie roestbruine kleur te ontwikkelen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De plantenbakken worden ongeroest geleverd. Het oxidatieproces duurt ongeveer 4-6 maanden. Wil je dit proces versnellen? Dan is af en toe sprayen met de roestversneller het enige dat je hoeft te doen.

  • Geschikt voor cortenstalen plantenbakken
  • Versnelt het roestproces
  • 1 x 500 ml: Geschikt voor 10 m2
  • Het zal ongeveer een week tot een maand duren voordat het product geroest is, als er elke dag gesprayed wordt. Als je het aan het weer overlaat, is het afhankelijk van de weesomstandigheden. Dan kan het ongeveer 4-6 maanden duren.

Productspecificaties

Artikelnummer
Rustacbio

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Adezz Roest versneller  Bio
AdezzRoest versneller Bio

€28,00 Incl. btw
Toevoegen