Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Muurdecoratie SCHELPEN metaal 3D

Eliassen Muurdecoratie SCHELPEN metaal 3D
Productomschrijving
Schelpen hebben een hoop symbolische betekenissen, zo staan ze bijvoorbeeld symbool van vruchtbaarheid, liefde en het huwelijk. In het Christelijke geloof staat een schelp symbool voor het graf dat de mens na de dood omsluit. Het idee dat een schelpdier bevrucht wordt door de dauw uit de hemel maakt de schelp ook tot Mariasymbool. Onze 3D metalen m...

Schelpen hebben een hoop symbolische betekenissen, zo staan ze bijvoorbeeld symbool van vruchtbaarheid, liefde en het huwelijk. In het Christelijke geloof staat een schelp symbool voor het graf dat de mens na de dood omsluit. Het idee dat een schelpdier bevrucht wordt door de dauw uit de hemel maakt de schelp ook tot Mariasymbool. Onze 3D metalen muurdecoratie Schelpen, bestaat uit kleine elementen die op schelpen lijken. Het kunstwerk is compleet met de hand gemaakt en gekleurd, waardoor ieder exemplaar uniek is en afwijkt van de foto’s.

Helemaal met de hand vervaardigde metalen grote muurdecoratie, model met verschillende rondingen en kleuren. Een prachtige aanwinst voor uw huis of buiten onder een veranda. Aangezien het met de hand geschilderd is, is elk exemplaar uniek, en kan de vorm of kleur enigzins afwijken van de foto.
Wij hebben nagenoeg de gehele collectie van deze serie tevens in de zaak , welke uniek is in Nederland. Nergens vindt u zo'n grote collectie. U bent van harte welkom.

  •  Maat: 74x149cm
  •  Materiaal: Metaal
  •  Kleur: Divers
  •  Simpel op te hangen dmv 2 schroefjes
  •  Snel geleverd
  •  Grootste collectie van de Benelux die tevens live te bekijken is
  • 1 jaar garantie.
 

Productspecificaties

Artikelnummer
A62
Gewicht
4 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken