Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Metalen beeld Olifant

Productomschrijving
Prachtige metalen beeld van een olifant die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts. Deze blikken haan is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven, en is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zie hier het resul...

Prachtige metalen beeld van een olifant die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts.

Deze blikken haan is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven, en is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zie hier het resultaat, een mooi decoratie object met warme kleuren. Aangezien dit handwerk is zal elk exemplaar anders zijn qua kleur, de foto is slechts een voorbeeld.

Parelmoer is een organisch schelpmateriaal dat meestal voorkomt aan de binnenkant van vele soorten grote schelpen. Bij elke schelpsoort is de dikte van het parelmoer anders.
Het parelmoer wordt geproduceerd door het schelpdier via epitheelcellen. Het parelmoer wordt geproduceerd teneinde een gladde oppervlakte te verkrijgen voor het schelpdier, en voor het afweren van parasieten.
Wanneer een schelpdier langer last heeft van een parasiet, zal deze constant parelmoer aanmaken, wat uiteindelijk een parel kan gaan vormen.

  • Maat: 11x42x52cm hoog
  • Kleur: bruin in tinten
  • Materiaal: blik, parelmoer
  • Garantie 1 jaar

Productspecificaties

Artikelnummer
64043
Gewicht
3 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Metalen beeld Olifant
Metalen beeld Olifant

€49,95 Incl. btw
Toevoegen