Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Donderglas barometer Esschert

Productomschrijving
De werking van dit weers voorspellende donderglas of weerglas is al sinds het begin van de 17de eeuw bekend. Bij hoge luchtdruk (mooi weer) wordt het vloeistofniveau in de tuit van het donderglas omlaag gedrukt en bij lage luchtdruk (slecht weer) stijgt het niveau in de tuit van het donderglas. Bij naderend onweer zal de vloeistof zover kunnen stij...

De werking van dit weers voorspellende donderglas of weerglas is al sinds het begin van de 17de eeuw bekend. Bij hoge luchtdruk (mooi weer) wordt het vloeistofniveau in de tuit van het donderglas omlaag gedrukt en bij lage luchtdruk (slecht weer) stijgt het niveau in de tuit van het donderglas. Bij naderend onweer zal de vloeistof zover kunnen stijgen, dat het uit de tuit van het donderglas druppelt. Vul het donderglas (slechts een derde) met of gekookt, of gedemineraliseerd water en breng het in kleur met bijgeleverde (blauwe) inktpoeder.

Dit donderglas wordt geleverd in een bedrukte geschenkdoos en met een spuitje voor eenvoudig vullen. Tevens wordt er blauw inktpoeder meegeleverd.

Afmeting: 14 x 13 x 28 cm

  • Maat 14x13x28cm
  • Materiaal: gietijzer en glas
  • garantie: 1 jaar stuk vriezen uitgesloten
  • Ook in onze zaak te verkrijgen

Productspecificaties

Artikelnummer
Th31
Gewicht
2 kg
Type Beeld
Donderglas

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken