Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Dikke buik boeddha 75cm

Productomschrijving
Staande mediterende shaolin monnik, met dikke buik, wat geluk en blijheid betekent. Gemaakt van hoogwaardig gietsteen ,70cm hoog.Beeld is gemaakt van gietsteen in een zwart/bruine kleur. Hoogte maat: 70cm Opp maat: 30 x 30cm Kleur: zwart/grijs Hoogwaardig gietsteen Geschikt voor binnen en buiten Handgemaakt Snel geleverd Zeer veel van dez...

Staande mediterende shaolin monnik, met dikke buik, wat geluk en blijheid betekent. Gemaakt van hoogwaardig gietsteen ,70cm hoog.
Beeld is gemaakt van gietsteen in een zwart/bruine kleur.

  • Hoogte maat: 70cm
  • Opp maat: 30 x 30cm
  • Kleur: zwart/grijs
  • Hoogwaardig gietsteen
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Handgemaakt
  • Snel geleverd
  • Zeer veel van deze serie ook in onze zaak te bekijken

De beelden van Shaolin Monniken zijn vrolijk en zien er kinderlijk uit, dit zou wel eens te maken kunnen hebben dat het woord Shaolin staat voor Jong Bos. Shaolin was een monnik die zijn leven wijdde in de tempel, om deze behoeden en te beschermen tegen gevaren. Shaolin was ook een boodschapper van het Boeddhisme. De Tempel die hij beschermde is tegenwoordig het Shaolin-klooster en staat in China.De Shaolin monniken staan ook bekend om de zelfverdedigingsvorm Kung Fu die zij uitoefenen. Zij zijn heer en meester in deze sport en gebruiken deze vroeger om de keizers te helpen de dreiging van Japan tegen te gaan. Helaas beschouwde Qing-kiezer Yinzhen in 1723 de monniken zelf als een gevaar en verbood de monniken om nog langer te vechten. Echter de Shaolin monniken besloten in het geheim door te gaan en zo ontstond de Triade. Hierbij kwam een rode vlag voor de vechtende monniken en de zwarte vlag werd gebruikt onder de beste vechters.

Productspecificaties

Artikelnummer
Neo1
Gewicht
35 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Eliassen Dikke buik boeddha 75cm
EliassenDikke buik boeddha 75cm

✓ 30x30x75cm hoog ✓ Voor binnen of buiten

€170,00 Incl. btw
Bekijk