Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Eliassen Creablokken 30x30cm waterelementen

Productomschrijving
Dit is een gegoten ornament van gietsteen. Kleur antraciet, terra of geel. Deze zijn creablokken van 30x30cm in diameter, die u naar eigen inzicht kunt opstapelen, tot 50cm hoogte. Elk element is 10cm hoog. Het bovenste blok heeft een gewapende glasplaat waarover het water uitstroomt. Het geen een mooi effect geeft als er onderin het ornament een ...
Dit is een gegoten ornament van gietsteen.
Kleur antraciet, terra of geel.
Deze zijn creablokken van 30x30cm in diameter, die u naar eigen inzicht kunt opstapelen, tot 50cm hoogte. Elk element is 10cm hoog. Het bovenste blok heeft een gewapende glasplaat waarover het water uitstroomt. Het geen een mooi effect geeft als er onderin het ornament een spot geplaatst wordt, het licht schijnt dat door de bovenzijde. ( te zien bij waterpartijenbenodigdheden)
Wat een nog mooier effect geeft is het plaatsen van rvs buisjes tussen de elementen, door de openingen die dan ontstaan ziet men in het donker het water omlaag stromen. Deze sets voor vijveropstelling bestaat uit de creablokken, pomp, tules, slang en regelkraan, de sets voor een grindbed opstelling heeft een waterbak, rooster, pomp, tules, slang en regelkraan. Over het deksel dient men nog steentjes te strooien. De rvs buisjes kan men naar believe bijbestellen.

Kies hier bovenaan uw uitvoering.
Geef aub in een mail aan welke kleur u wenst.


Vergeet niet om ons showterrein met 300 modellen te bezoeken !

Productspecificaties

Artikelnummer
C30-2
Gewicht
20 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken