Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Boot metaal met parelmoer 43cm

Boot metaal met parelmoer 43cm
Productomschrijving
Prachtig metalen object van een boot die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts. Deze boot van metaal met parelmoer is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven en er is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zi...

Prachtig metalen object van een boot die uw huis of werkplek sfeervoller maakt. Te plaatsen op een dressoir, vensterbank, in de keuken, op kantoor enzovoorts.

Deze boot van metaal met parelmoer is helemaal met de hand geknipt, uitgeslagen, gesoldeerd en daarna diverse kleuren gegeven en er is parelmoer gebruikt voor een prachtig kleuren effect. Zie hier het resultaat, een mooi decoratie object met warme kleuren. Aangezien dit handwerk is zal elk exemplaar anders zijn qua kleur, de foto is slechts een voorbeeld.

Parelmoer is een organisch schelpmateriaal dat meestal voorkomt aan de binnenkant van vele soorten grote schelpen. Bij elke schelpsoort is de dikte van het parelmoer anders.
Het parelmoer wordt geproduceerd door het schelpdier via epitheelcellen. Het parelmoer wordt geproduceerd teneinde een gladde oppervlakte te verkrijgen voor het schelpdier, en voor het afweren van parasieten.
Wanneer een schelpdier langer last heeft van een parasiet, zal deze constant parelmoer aanmaken, wat uiteindelijk een parel kan gaan vormen.

  • Maat: 27x43cm hoog
  • Kleur: bruin tinten
  • Materiaal: metaal met parelmoer
  • Garantie 1 jaar

Productspecificaties

Artikelnummer
64025
Afmetingen
27 x 43 x 0
Gewicht
2 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Boot metaal met parelmoer 43cm
Boot metaal met parelmoer 43cm

Decoratieve boot gemaakt van parelmoer.

€38,50 Incl. btw
Toevoegen