Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Beeld Man met gespreide armen

Beeld   Man met gespreide armen
Productomschrijving
Prachtig beeld van "a Rasin sculpture of the olympian man".Gemaakt van poly resin* met de hoogste nauwkeurigheid, met vele kleine details.Een zeer mooi stuk decoratie in uw huis of bedrijf. Vrijwel alles van deze serie ook in onze zaak te bekijken Materiaal: Poly resin. Maat: 97x29x61 cm. Snel leverbaar *Polystone of Polyresin bestaat uit ...

Prachtig beeld van "a Rasin sculpture of the olympian man".
Gemaakt van poly resin* met de hoogste nauwkeurigheid, met vele kleine details.
Een zeer mooi stuk decoratie in uw huis of bedrijf.

  • Vrijwel alles van deze serie ook in onze zaak te bekijken
  • Materiaal: Poly resin.
  • Maat: 97x29x61 cm.
  • Snel leverbaar

*Polystone of Polyresin bestaat uit een mix van gemalen steen (o.a. graniet, marmer, soapstone) wat wordt vermengd met een vloeibare kunsthars. Door het vermengen van de steen met de kunsthars ontstaat een gietbaar mengsel. Dit mengsel wordt vervolgens in een rubberen mal van bijvoorbeeld een tuinbeeld of tuinkabouter gegoten. Na uitharding wordt het begin van het Polystone beeld uit de mal verwijderd. De scherpe uitsteeksels en randen van het beeld worden verwijderd, het wordt in meerdere stappen geschuurd en vervolgens gepolijst. Hierna wordt je beeld met de hand geverfd, gedroogd en opnieuw gepolijst. Het resultaat vind je op in onze webshop: een beeld dat zo hard en sterk is als steen en ook zo aanvoelt (let op: natuurlijk wel breekbaar!).

Bescherming

Hoewel Polystone ijzersterk is, weersbestendig en zeer kleurecht, raden we je toch aan om je beeld en tuindecoratie extra te beschermen. Je kan ze in de winter of tijdens een fikse herfststorm natuurlijk naar binnen verhuizen. Maar we raden je ook aan om je Polystone beelden extra te beschermen met onze spuitlak voor tuinbeelden. Deze polyester spraylak geeft je tuinbeelden een extra beschermlaagje. 

Productspecificaties

Artikelnummer
Nc-38
Gewicht
20 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken