• Lorem ipsum

Plexiglas schilderijen

Toon:
Toon:
Plexiglas schilderijen

Wil jij je ruimte verrijken met een prachtige wanddecoratie, of beter gezegd een prachtig schilderij? Dan kun je je interieur aankleden met prachtige plexiglas schilderijen. Plexiglas schilderijen is momenteel een erg populaire groep. In het algemeen geeft een plexiglas schilderij een strakke en moderne uitstraling omdat er in het schilderij een zogeheten diepte effect zit. De aankoop van zo’n moderne wanddecoratie hoeft helemaal niet duizenden of tientallen duizenden euro’s te kosten. Je kunt bij Eliassen slagen voor elk budget en hier kwaliteit voor terug krijgen. Kortom, voor elk bedrag en smaak hebben wij wel een mooi schilderij of muurdecoratie.

 

Wat is een plexiglas schilderij en wat zijn de voordelen?

Plexiglas schilderijen van Eliassen zijn een opvallende verschijning die in iedere ruimte tot hun recht komen. Een echte eyecatcher dus! Deze wanddecoraties staan onder andere bekend om hun haarscherpe kwaliteit. Deze haarscherpe afbeeldingen aan de achterzijde zorgt ervoor een prachtig en helder schilderij aan de muur hangt. Een ander groot voordeel van plexiglas is dat het net zo helder is als glas, maar wel lichter van gewicht is. Kies je dus voor een groot formaat, dan is dit makkelijk te monteren. Ook zijn plexiglas schilderijen wat buigzamer, zonder verlies van stevigheid en kwaliteit. Jouw aankoop is dus een zekere zaak en zal je nog jaren van je muurdecoratie kunnen genieten. Onze plexiglas schilderijen zijn in verschillende diktes en formaten beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Kom op bezoek en bekijk alle schilderijen LIVE!

Iedereen is uniek en heeft een aparte smaak. Wil je een schilderij kopen, dan vindt je bij ons hoe dan ook altijd een schilderij of ander product dat bij je past. Dit kan een plexiglas schilderij zijn, maar ook een aluminium-, een moderne-, een abstracte- of een klassieke schilderij. Onze webshop is zo ingericht dat je ook gemakkelijk online kunt bestellen en je direct een overzichtelijke keuze hebt van ons ruime assortiment. Wil je onze producten liever in het echt zien? Dat is heel begrijpelijk. Wij van Eliassen hebben namelijk één van de grootste showrooms in Nederland en minimaal 4.000 schilderijen op voorraad. Dat is pas uniek. De laatste jaren hebben wij onze specialisme van schilderijen uitgebreid met ontzettend veel verschillende producten. We hebben niet alleen een ontzettend grote variatie van schilderijen die we aanbieden, maar ook van prachtige waterornamenten, fonteinen, bronzen beelden, metalen beelden en allerlei andere wanddecoraties en producten. Al deze producten staan in onze grote showroom en zijn live te bezichtigen. Kom eens langs, dan zorgen wij voor een warm onthaal en een lekker kopje koffie! Wij zijn maar 8 km verwijderd van Den Bosch. Hopelijk mogen wij jou binnenkort een rondleiding geven en hopelijk tot snel!