Eigen Wandkraft Eliassen glasschilderijen

Pagina 1 van 2

Pagina 1 van 2

Wandkraft glasschilderijen

Wat kan een schilderij toch uw woon-, slaap- of vergaderruimte verrijken. Een mooi schilderij is het ultieme wanddecoratie dat je in een woning aan de muur kunt plaatsen. Schilderijen zijn ontzettend mooie accessoires dat een positieve werking heeft op je gesteldheid en overigens meer ambiance toevoegt aan jouw ruimte. Als je het ermee eens bent en toe bent aan een aankoop van een mooi schilderij, heb je dan al gehoord van onze eigen Wandkraft schilderij collectie?

 

Onze eigen Wandkraft glasschilderijen zijn glazen schilderijen, dat momenteel erg van deze tijd is en bovendien erg modieus. Ze scheppen een unieke en vaak een moderne sfeer. De hedendaagse techniek is ontzettend modern en bevat geen oneffenheden. Wij drukken hoogkwalitatieve afbeeldingen direct op het glas, waardoor al onze eigen Wandkracht glasschilderijen ontzettend scherp en gedetailleerd zijn. Doordat de foto aan de achterzijde van het glas zit geeft het glas een prachtig glanzend en helder effect. Onze Wandkraft schilderijen staan erg mooi in strakke interieurs en zijn erg geliefd bij professionele designers.

 

De voordelen van glasschilderijen

Een glazen schilderij heeft als grootste voordeel dat de hoge kwaliteit langdurig behouden blijft. Ook zorgt het glas voor een dieptewerking en komen de kleuren helderder over. Onze eigen Wandkraft collectie bestaat uit meerdere categorieën afbeeldingen zoals landschappen en maar ook prachtige gebouwen en personen. Zo komt een prachtig gebouw erg mooi tot zijn recht in een moderne kantoorruimte. Alle glasschilderijen zijn nagenoeg onbreekbaar en krasvrij. Dit betekend dat je nog lang zult genieten van je mooi aankoop.

 

Ben je er nog niet over uit welk schilderij je wilt gaan aanschaffen? Kom dan eens langs bij onze fysieke winkel en laat je verrassen door één van de grootste collectie schilderijen van heel Nederland. Zo hebben wij ons de laatste jaren gespecialiseerd in schilderijen en hebben wij inmiddels een voorraad van ruim 2.000 schilderijen. Naast eigen Wandkraft glasschilderijen, leveren wij ook metalen-, aluminium, 3D-, canvas en vele andere schilderijen. Dus voor schilderijen kun je altijd wel bij ons slagen, maar ook voor ideeën opdoen als het gaat om andere wanddecoraties en fonteinen ben je bij ons aan het juiste adres. Hopelijk mogen wij jou snel in onze showroom helpen bij een prachtige aankoop van één van onze Wandkraft glasschilderijen

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »