Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Schilderij 3d 4 Koeien 120x80cm op hout

Schilderij 3d 4 Koeien 120x80cm op hout
Productomschrijving
Met dit 3D schilderij kleed u uw interieur volledig aan. Dit metalen 3D schilderij met een achtergrond van hout. Met een afbeelding van 4 koeien kunt u bijvoorbeeld in uw huiskamer, woonkamer of slaapkamer hangen om de omgeving verder aan te kleden. Dit schilderij van metaal en hout heeft een 3D effect. Dit effect is gecreëerd met het figuur dat ...

Met dit 3D schilderij kleed u uw interieur volledig aan. Dit metalen 3D schilderij met een achtergrond van hout. Met een afbeelding van 4 koeien kunt u bijvoorbeeld in uw huiskamer, woonkamer of slaapkamer hangen om de omgeving verder aan te kleden.

Dit schilderij van metaal en hout heeft een 3D effect. Dit effect is gecreëerd met het figuur dat op het schilderij is afgebeeld. Deze is namelijk verder van de achtergrond geplaatst. Hierdoor steken de elementen van de afbeelding verder naar voren waardoor het plaatsje meer tot leven komt en een 3D effect ontstaat.

Onze hele collectie 3D schilderijen is handgemaakt! Om deze reden kunnen de schilderijen er telkens wat verschillend uit zien.

Wij hebben een grote collectie 3D schilderijen! Deze gehele serie kunt u volledig komen bekijken in onze zaak. We hebben namelijk vrijwel onze hele collectie voorradig. Dit is erg uniek in Nederland!

  • Maat: 80x120cm
  • Simpel op te hangen doormiddel van 2 schroefjes
  • Snelle levertijd
  • Grootste collectie van de Benelux, ook live te bekijken
  • Gratis verzending!

Productspecificaties

Artikelnummer
Wa0183
Afmetingen
120 x 80 x 4

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Schilderij 3d 4 Koeien 120x80cm op hout
Schilderij 3d 4 Koeien 120x80cm op hout

3d schilderij

€209,00 Incl. btw
Bekijk