Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Muurdecoratie saxofonist

Muurdecoratie saxofonist
Productomschrijving
De saxofoon is een populair instrument dat een rol speelt in een groot aantal wereldhits. De saxofoon is uitgevonden in 1840 en is nog steeds veel te horen in de popmuziek en de jazz. Van alle instrumenten die er zijn, komt de saxofoon het dichtst bij de menselijke stem. Onze muurdecoratie saxofonist is een eerbetoon aan dit krachtige en warme inst...

De saxofoon is een populair instrument dat een rol speelt in een groot aantal wereldhits. De saxofoon is uitgevonden in 1840 en is nog steeds veel te horen in de popmuziek en de jazz. Van alle instrumenten die er zijn, komt de saxofoon het dichtst bij de menselijke stem. Onze muurdecoratie saxofonist is een eerbetoon aan dit krachtige en warme instrument. Het kunstwerk is geheel met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig metaal en afgewerkt met blanke lak, waardoor het een mooie glans heeft gekregen. Aangezien het handwerk is, is ieder exemplaar uniek en kan het eindproduct afwijken van de foto’s op onze website.

Dit 3-dimensionale metalen muurdecoratie met een saxofonist, kleedt elk modern interieur of werkplek prachtig aan. Dit sfeervolle en tijdloze stuk wanddecoratie zal een ware blikvanger zijn. Deze wanddecoratie is geheel handwerk, die ook buiten mag hangen. Aangezien het mensenwerk is, kan de foto enig zins afwijken van het echte exemplaar.

Wij hebben nagenoeg de gehele collectie van deze serie tevens in de zaak , welke uniek is in Nederland. Nergens vindt u zo'n grote collectie. U bent van harte welkom.

  •  Maat: 78cm breed x 100cm hoog x 4.5cm dik
  •  Materiaal: Metaal
  •  Kleur: Diverse 
  •  Simpel op te hangen dmv 2 schroefjes
  •  Snel geleverd
  •  Mag, indien beschermd ook buiten
  • 1 jaar garantie

Productspecificaties

Artikelnummer
1470
Gewicht
3 kg
Afmetingen
78x100x4,5cm
Type Beeld
Saxofonist

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken