Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
0
0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Glaslamp Druppel Molka 45-50cm

Productomschrijving
Deze hoge lamp van dik glas zal een aanwinst zijn voor uw huis of bedrijf. Het is een uniek stuk glaswerk, omdat dit model mond geblazen is en daardoor elk exemplaar uniek is qua kleuren. Het bruine glas genereert een geweldig mooi sterren-licht effect. Deze lamp van glas rust op een beukenhouten plateau van 15cm en is voorzien van een E14 fitting,...

Deze hoge lamp van dik glas zal een aanwinst zijn voor uw huis of bedrijf. Het is een uniek stuk glaswerk, omdat dit model mond geblazen is en daardoor elk exemplaar uniek is qua kleuren. Het bruine glas genereert een geweldig mooi sterren-licht effect. Deze lamp van glas rust op een beukenhouten plateau van 15cm en is voorzien van een E14 fitting, met 1,2 mtr snoer met schakelaar. Het glas kunt u zo op het plateau plaatsen. In deze lampen mogen alleen ledlampen gemonteerd worden, aangezien ledlampen nauwelijks warmte genereren.

In onze zaak kunt u deze serie lampen ook live bekijken

*Maat ca: diameter ca 18cm, 42-50cm hoog
*Materiaal: Bohemen glas, mondgeblazen.
*Elk exemplaar uniek qua vorm en kleur
*Snel geleverd.
*In mondgeblazen glas items kunnen altijd oneffenheden zoals een mini stipje, luchtbelletje ontstaan,      daarover kan niet gereclameerd worden.

*Genoemde maten zijn altijd bij benadering

Productspecificaties

Artikelnummer
6320mokka
Gewicht
12 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken