Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Öffnungszeiten0
Menu
Öffnungszeiten0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Durch Ad Eliassen, 17 august 2022

Wanddecoratie goud voor thuis en op kantoor

Droom jij van een interieur met een luxe en moderne uitstraling, maar dan op een originele manier? Dan is gouden muurdecoratie beslist iets voor jou! Een gouden schilderij op basis van olieverf, een goudkleurige wandklok of gouden bladeren omringd door metalen cirkels? Wat je ook zoekt, in het prachtige assortiment gouden wanddecoratie van Eliassen is er voor ieder wat wils.

Versier je muren in stijl met gouden accenten

De tijden waarin gouden versiering alleen maar bedoeld was voor koningshuizen en zeer rijke mensen liggen inmiddels ver achter ons. De dag van vandaag is het voor iedereen mogelijk om voor gouden muurversiering te kiezen. En daarvoor zit je bij Eliassen Home & Garden Pleasure precies goed. Van leuke wanddecoratie voor in de keuken tot metalen wanddecoratie voor in de woonkamer en gouden accessoires voor in de tuin. Bij ons vind je allerlei soorten mooie muurdecoratie en dat zowel voor thuis als voor op kantoor.

Luxe wanddecoratie goud voor thuis of op kantoor

De sfeer in huis staat of valt met je decoratie. En wanddecoratie is wellicht de belangrijkste. Ben jij op zoek naar echte kunst aan de muur, wil je graag een uniek stuk metalen wanddecoratie of wil je charmante muurdecoratie voor in de slaapkamer? Met trots tonen we je een greep uit onze collectie aan gouden wanddecoratie:

Muurdecoratie metaal 3D Cirkels Calore

Met de hand gemaakte, driedimensionale ronde wanddecoratie die mooi staat in eender welk interieur. Dat is de Eliassen muurdecoratie metaal 3D Cirkels Calore. Dit prachtstuk, gemaakt van gepolijste componenten, zorgt voor een mooi lichtspel en is snel en eenvoudig op te hangen aan elk soort muur.

muurdecoratie metaal 3 cirkels

 

Muurdecoratie 3d metaal Matana 166cm

Wil jij jouw woon- of werkruimte graag aankleden met grote wanddecoratie afgewerkt met fijne details in prachtige kleuren? Dan is onze Muurdecoratie 3d metaal Matana 166cm precies wat jij nodig hebt. Met deze wondermooie versiering blaas je eender welke ruimte onmiddellijk meer leven in. Deze metalen muurdecoratie is een echte blikvanger in een klassiek interieur, maar kan zeker ook in een modern of een industrieel interieur.

muurdecoratie 3D metaal

 

Decoratie beeld metaal Reigers set 104cm

Je houdt wel van metaal, maar je muur hangt intussen al vol met leuke decoratie? Laat je dan verleiden door ons Decoratie beeld metaal Reigers set 104 cm! Dit beeld is maar liefst 104cm hoog en kan daarmee perfect binnen- en buitenshuis geplaatst worden. Zet dit beeld in je tuin om de hoek van je terras of gazon op te fleuren, plaats het in je inkomhal of zet hem in de kinderkamer.

decoratie beeld metaal reigers

Glasschilderij CoCo Chanel flesje zwart 60x80cm met goudfolie

Wie Coco Chanel zegt, zegt luxe. En dat geldt ook voor wanddecoratie voor de woonkamer, de slaapkamer of het kantoor. Want met een Coco Chanel aan je muur kan je niet anders dan een positieve indruk maken op je bezoekers. Dit prachtige glasschilderij is bedekt met goudfolie die voor zeer mooie glanseffecten zorgt. Bovendien is het krasbestendig en nagenoeg onbreekbaar.

glasschilderij coco chanel flesje zwart met goudfolie

 

Glasschilderij Zwart met gouden bloemen 100x100cm

Ook voor de liefhebbers van traditionele figuren, zoals bloemen hebben wij de juiste muurdecoratie in huis. Ons Glasschilderij Zwart met gouden bloemen 100x100cm is de muurversiering bij uitstek voor iedereen die van bloemen houdt. De gouden afwerking van de blaadjes geeft dit schilderij een speciale touch die jouw interieur direct een andere look geeft. Dit unieke exemplaar meet 100 bij 100cm en is gemaakt van 4mm dik glas.

glasschilderij zwart met gouden bloemen

 

Thomas Kent Wandklok Rond Zwart/Goud Clocksmith S Ø 30cm

Kunst aan de muur kan veel meer zijn dan alleen maar mooi om naar te kijken. Dat bewijst deze Thomas Kent Wandklok Rond Zwart/Goud Clocksmith S Ø 30cm. Deze hoogkwalitatieve, Engelse klok is, dankzij zijn klassieke en moderne details, een ware verrijking voor ieder interieur. De klok heeft een pittige, zwarte kleur en is afgewerkt met een chique, gouden rand. Bovendien krijg je maar liefst twee jaar garantie op deze mooie wandklok.

thomas kent wandklok rond zwart goud

Wanddecoratie goudkleurige bloem met bladeren DALA XL

Een bloem aan de wand in plaats van in de tuin of in een potje op de vensterbank. Het is een keer wat anders. Deze goudkleurige bloem wanddecoratie is volledig met de hand vervaardigd en is de perfecte vervanger voor echte bloemen. Deze bloem blijft jarenlang mooi en je hebt er nauwelijks onderhoud aan. Af en toe snel een keer met een vochtig doekje erover en klaar is kees.

wanddecoratie goudkleurige bloem met bladeren

 

Eliassen Olieverf schilderij Bloemenveld 160x84cm

Sommige mensen zweren bij een ouderwetse canvas geschilderd met olieverf. Kan jij je daar helemaal in vinden? Dan is het Eliassen Olieverf schilderij Bloemenveld 160x84cm een uitstekende keuze voor jou. Een prachtig natuurportret met gouden details geschilderd door de beste kunstenaars, dat is wat je van dit schilderij kunt verwachten.

Eliassen olieverf schilderij bloemenveld

 

Voordelige manieren om je ruimte op te fleuren 

Wanddecoratie goud voor een klein budget is tegenwoordig helemaal geen probleem meer. Bij Eliassen Home & Garden Pleasure vind je zowel grote als kleine wanddecoratie aan kleine prijsjes. Ga voor een authentieke wandklok of geef jouw interieur meer kleur met een prachtige wanddecoratie bloem en geniet van mooie versiering aan een betaalbare prijs. Op deze manier heb je wanddecoratie goud aan de muur als mooie eyecatcher voor elke type interieur. 

Grote collectie wanddecoratie goud LIVE te bekijken in onze showroom

Ben jij voor jezelf op zoek naar wanddecoratie goud en wil je toch een beetje uniek zijn? Of wil je je vriendin of je moeder verrassen met een origineel geschenk? Dan is gouden wanddecoratie absoluut een goed idee.

Gun jezelf wat Eliassen-tijd, kijk rustig rond in onze webshop en bestel jouw favoriete gouden muurdecoratie. Wil je jouw nieuwe versiering toch liever eerst in het echt zien? Dan ben je steeds welkom in onze gigantische showroom in Ammerzoden om onze volledige collectie gouden wanddecoratie LIVE te bekijken!