Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Öffnungszeiten0
Menu
Öffnungszeiten0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Durch Ad Eliassen, 28 august 2020

Plantenpotten inspiratie ideeën voor thuis, kantoor of in een mooie tuin

 

Eliassen plantenpotten 

Heb je pas een gezellig tuinterras aangelegd maar mist de juiste decoratie nog? Of heb je een mooie bloementuin die je graag extra in het oog wilt laten springen met bevallige versiering? Bij Eliassen vind je showmodellen van ADEZZ die in honderden maten te bestellen zijn!

Een gigantische variëteit aan grote en kleine potten en grote potten, maar ook vazen in klassieke engelse stijl van gietsteen om de laatste hand te leggen aan je balkon of aan je plantentuin!

 

Adezz plantenbakken

Adezz bloembakken bestaan in verschillende kleuren en groottes en ze zijn dan ook geschikt voor diverse locaties. Een Adezz bloembak schept orde en structuur in je tuin omwille van zijn levendige, eigentijdse ontwerp. Mooie Adezz plantenbakken voor buiten mag dan ook niet ontbreken in een prachtige tuin. Heb je een bedrijf en wil je je bezoekers graag onmiddellijk imponeren? Plaats dan een Adezz bloempot aan de ingang of op je parkeerterrein.

Met name de verzinkte Adezz bloembakken zijn bestand tegen vandalisme dus je kan ze met een gerust hart op eender welke plaats neerzetten. Een plantenbak hout in verschillende maten, zijn er ook, dus je hebt bij ons ruimte keuze. Smaken verschillen en het gaat erom wat voor type tuin je hebt, wil je meer een klassieke tuin uitstralen of misschien wel een engelse tuin, moderne tuin of meer een oosterse tuin, die je mooi kunt aankleden gecombineerd met één van onze Boeddha beelden.

 

 

 

Materialen

Adezz bloempotten worden vervaardigd uit allerhande materialen en zijn stuk voor stuk verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Neem een kijkje op onze website en bekijk al onze prachtige Adezz bloembakken en vind een bloempot die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen.

  • Cortenstaal: Cortenstaal staat voor onverwoestbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. Een Adezz cortenstaal plantenpot is uitgerust met een beschermende roestlaag die bestand is tegen alle soorten weersomstandigheden en werkt bovendien vocht- en vuilafstotend.

  • Verzinkt staal: Hou jij van een natuurlijke, originele bloempot die nagenoeg onverslijtbaar is? Ga dan voor een grote plantenbak of kleine plantenbak gemaakt uit verzinkt staal.

  • Aluminium: Aluminium symboliseert elegantie in een modern jasje. Of je nu een bloembak wilt kopen voor je balkon, voor je tuin of voor je bedrijfsterrein, een Adezz aluminium plantenbak oogt overal heel mooi. Kies uit wit, zwart, grijs of antractiet.

  • Polyester: Een lichtgewicht met gaten aan de onderkant ten gunste van een goede ontwatering in een modern design, dat is een polyester bloempot!

  • Hout: Staan sfeer en gezelligheid voorop bij jou? Ga dan voor een houten adezz plantenpot. Bovendien zijn alle houten modellen bekleed met een anti worteldoek.

 

Dragonstone potten en tuinvazen

Een stukje Engeland in Nederland? Dat kan met een dragonstone tuinpot! Zowel binnenshuis als buitenhuis komt een Engelse Dragonstone pot volledig tot zijn recht. Ben je op zoek naar een originele Dragonstone tuinvaas of naar een typisch Victoriaanse bloempot om de cottage sfeer elke dag opnieuw te ervaren? 

 

 

Binnen kan je deze met de hand gemaakte, Britse kunstwerken, in je woonkamer of in je inkomhal plaatsen. Wedden dat iedereen meteen nieuwsgierig zal zijn naar de herkomst van jouw bloempotten?! Zulke plantenpotten kopen doe je niet elke dag, daarom attenderen wij bij onze publiek: bezoek onze showroom en je zult versteld staan van onze collectie plantenpotten voor buiten en voor binnen. Dus ben je tuin ideeën aan het opdoen, dan loont het zeker onze dragonstone tuinpotten te bekijken. 

 

Dragonstone bloempotten worden idealiter geplaatst met een laag kleikorrels voor meer stevigheid.

 

De waarde van Dragonstone

Het merk Dragonstone biedt je verschillende, interessante voordelen:

  • Originaliteit: De echte, onvervalste Dragonstone bloempotten worden uitsluitend in Engeland gemaakt en daardoor zijn de ontwerpen uiterst zeldzaam. Wie houdt van exclusiviteit, zit goed bij Dragonstone.

  • Gedetailleerde ontwerpen: Alle Dragonstone producten worden op ambachtelijke wijze gecreëerd met gietsteen. Als gevolg daarvan, is elke tuinpot of - vaas voorzien van unieke, kleine details die je enkel bij Dragonstone terugvindt.

  • Lange levensduur: Een Dragonstone plantenpot geeft je jarenlang plezier in de tuin of binnen. Alle potten zijn geheel vorstbestendig waardoor de decoratie hoe dan ook intact blijft.

Ben jij helemaal in de ban van dit authentieke Engelse design? Laat je dan verleiden op onze Engelse Dragonstone potten  en vind de bloempot van jouw dromen terug!

 

Polystone hoogglans vazen en potten

Ook in je woning, zorgen polystone hoogglans vazen en bloembakken voor extra cachet. Ze zijn echter niet voor buiten geschikt. 

Volmaakte luxe in een strak en modern design, dat zijn de kenmerken van de polystone hoogglans bloembakken. Kies uit glossy zwart, glossy wit of glossy rood en fleur jouw binnenplaats of jouw kamer op met deze prachtige Engelse vierkante Dragonstone plantenpot

Zie jij wel graag plantenpotten maar zoek je iets dat om zo weinig mogelijk onderhoud vraagt? Overweeg dan om je leef - of werkruimte op te frissen met cactussen. Cactussen zijn uitermate geschikt als kamerplant en kunnen tot wel twee weken lang overleven zonder water.

Hun sculptuurachtige uiterlijk maakt dat ze perfect passen in een hedendaags interieur. Wat dacht je van deze rode vuurrode hoogglans cactuspot voor op jouw kantoor? Ben jij eerder te vinden voor een hoger model in een standaard kleur? Neem dan eens een kijkje naar onze prachtige zwarte cactuspot misschien is deze hoogglans cactuspot wel iets voor jou.

 

Polystone hoogglans vazen 

De tijd dat vazen enkel gebruikt werden om bloemen in te bewaren, is voorbijgestreefd. Een stijlvolle, modieuze vaas, met of zonder bloemen, laat direct een frisse wind door je woning waaien. Wie van ronde modellen houdt, zal zich ongetwijfeld aangetrokken voelen tot deze prachtige witte siervaas.

Geef jij de voorkeur aan een meer levendige kleur? Bestel dit prachtstuk dan in het zwart, rood of zilvergrijs. Diegenen die fan zijn van een extra moderne look, kunnen aan hun trekken komen met deze prachtige lounge zwarte hoogglans vaas. Ook deze variant is leverbaar in verschillende tinten, dus zowel te verkrijgen in een lichte kleur of in een donkere kleur. 

Langwerpige vazen 

De liefhebbers van langwerpige vazen, kunnen naar hartenlust zoeken naar een kleine of grote vaas in aardetinten voor binnen of buiten. De hoogglans zilvergrijs vaas bijvoorbeeld, staat zowel mooi in de badkamer als in de woonkamer en de slaapkamer. 

 

Deze vaas kan evenzeer leuk gecombineerd worden met een terras van deze tijd. Ben je eerder conservatief en wil je graag een authentieke bloembak voor binnen of buiten? Misschien spreekt deze moderne hoge witte vaas hoogglans lak je wel aan. De smalle witte hoogglans witte vaas, is een goed decoratie-alternatief voor als je graag smalle vazen ziet. 

Plantenschalen

Vazen en bloembakken zijn relatief grote decoratiestukken. Plantenschalen bieden de ideale uitweg voor wie op zoek is naar betonnen bloembakken of een kleinere plantenbak. De waterschaal zilvergrijs hoogglans zie je een heel mooi voorbeeld!

Heb jij een aangeboren voorliefde voor moderne designs of hou jij van een landelijke, authentieke stijl? Eliassen plantenpotten heeft voor iets wat wils!

 

Plantenpotten inspiratie ideeën opdoen?

Ben jij op zoek naar iets heel specifieks voor jouw tuin of ben je een tuin laten aanleggen en wil je inspiratie opdoen? De gemiddelde kosten voor bijvoorbeeld de aanleg van een nieuwe tuin, kan soms erg oplopen. Maar is niet altijd persé noodzakelijk. Een leuke en sfeervolle tuin laten maken of zelf decoreren kan met een relatief lage investering. Bekijk daarom met regelmaat onze collectie potten en vazen. We hebben met grote regelmaat leuke aanbiedingen van bijvoorbeeld een mooie klassieke bloempot of van een betonnen plantenbak. Deze kun je mooi laten plaatsen in je tuin met alle andere decoratieve ideeën die je kunt toepassen voor jouw tuin.