Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Stenen beeld uil 20cm

Productomschrijving
Prachtige stenen beeld van een uil, met de hand gemaakt op een zwerfkei van 20cm. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat mag er dan...

Prachtige stenen beeld van een uil, met de hand gemaakt op een zwerfkei van 20cm. Eerst wordt de afbeelding op de kei getekend, waarna met een beiteltje de lijnen en sommige oppervlakken uitgehakt worden, zodat er diepte verschillen ontstaan. De hoogst liggende delen worden daarna zorgvuldig gepolijst. Een enorme klus, maar het resultaat mag er dan zijn.

Deze handbewerkte steen mag binnen, maar natuurlijk ook buiten, het zal buiten ook mooi blijven, zoek er gerust er een mooi plaatsje voor. Doordat deze kei met de grootste zorg is gemaakt, worden deze stenen ook vaak gebruikt als gedenksteen.

De foto is slechts een voorbeeld, omdat het een natuur product is, en elk exemplaar anders zijn qua vorm, kleur of uitstraling.

  • Maat: Ca. 17x10x20cm hoog
  • Gewicht: Ca. 6.8kg
  • Materiaal: Graniet
  • kleur: Bruin in diverse tinten
  • Nergens anders te koop
  • Prachtig om kado te doen
  • Eigen beperkte voorraad.

De uil is het symbool als het gaat om een gezamelijke verbondenheid van wijsheid en groot bewustzijn. Met de uil, heb je waarschijnlijk het vermogen om datgene te zien wat normaal gesproken voor de meeste mensen onzichtbaar is. Wanneer de spirit van dit dier je gids is, dan kan je in staat zijn om de werkelijke realiteit te zien, voorbij de illusie en misleiding. De uil biedt ook voor hen die dat hebben de nodige inspiratie en begeleiding om het onbekende en de kracht van de spiritualiteit volledig te verkennen.

Productspecificaties

Artikelnummer
Uil20
Gewicht
2 kg

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Stenen beeld uil 20cm
Stenen beeld uil 20cm

€27,50 Incl. btw
Toevoegen