Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Schilderij aluminium Armada 80x80cm

74% sale
Schilderij aluminium  Armada  80x80cm
Productomschrijving
Wilt u een bijzonder schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt er een hy...

Wilt u een bijzonder schilderij aan de muur hangen met een totaal eigen uitstraling? Dan mag u dit zeer moderne aluminium schilderij van het exclusieve merk ArtEl absoluut niet missen. Helemaal met de hand vervaardigd. Door het vele handmatige schuur en polijstwerk op een aluminiumplaat, in combinatie met de gekozen heldere kleuren, wordt er een hypermoderne en eigentijds stuk muurdecoratie voor uw werk- en leefomgeving gecreëerd. Dit schilderij is bijna 3cm dik, achterzijde is mooi afgewerkt met zwarte velours, en voorzien van haakjes.

De Spaanse Armada is de gewapende vloot waarmee de Spaanse koning Filips II tijdens de Spaans-Engelse oorlog probeerde Engeland binnen te vallen in het voorjaar en de zomer van 1588. De vloot zou een invasieleger gaan begeleiden door Het Kanaal dat op schuiten van Vlaanderen naar Engeland overgezet moest worden. Uiteindelijk werd de Armada overvallen en uiteengeslagen door de Engelse vloot. Dit met de hand vervaardigde schilderij aluminium Armada is een prachtig eerbetoon aan deze Spaanse grootmacht. Gecreëerd door middel van handmatig schuur- en polijstwerk op een aluminiumplaat.

  • Maat 80 x 80 cm
  • Dikte 2,7 cm
  • Eigentijdse en exclusieve uitstraling
  • Inclusief ophang materiaal en ophang beschrijving
  • Niet geschikt voor buiten
  • Snel verzonden in stevige doos

Productspecificaties

Artikelnummer
Lbk600
Gewicht
8 kg
Materiaal
Aluminium
Kleur
Diverse

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Schilderij aluminium  Armada  80x80cm
Schilderij aluminium Armada 80x80cm

€155,00€40,00 Incl. btw
Toevoegen