Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren
Openingstijden0
Menu
Openingstijden0
Achteraf betalen mogelijk
Unieke collectie live te bewonderen
Gratis parkeren

Grote zonnewijzer brons 90cm

Productomschrijving
Kleed uw tuin of binnenshuis mooi aan met een bronzen zonnewijzer. De authentieke look van deze zonnewijzer is een ware lust voor het oog wanneer u houdt van authentieke beelden en zonnewijzers van brons, messing of koper. Hoe werken zonnewijzers? Een zonnewijzer werkt als een hulpmiddel om met behulp van de zon een tijd aan te wijzen. Dit kan bi...

Kleed uw tuin of binnenshuis mooi aan met een bronzen zonnewijzer. De authentieke look van deze zonnewijzer is een ware lust voor het oog wanneer u houdt van authentieke beelden en zonnewijzers van brons, messing of koper.

Hoe werken zonnewijzers?

Een zonnewijzer werkt als een hulpmiddel om met behulp van de zon een tijd aan te wijzen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een vlak of in de vorm van een schijf.

Het kopergehalte van deze zonnewijzer van brons is minimaal 75%. Dit garandeert een zeer lange levensduur. De meeste beelden hebben schroefdraad M8 aan de onderzijde waarmee een beeld kan worden bevestigd aan bijvoorbeeld een zuil.

Wij hebben een ruime collectie van verschillende bronzen zonnewijzers. Deze zijn zowel te bekijken op de site, maar u kunt ook langskomen bij onze showroom om deze live mee te maken!

  • Afmetingen: 51x62x90cm hoog
  • Materiaal: Brons
  • Gewicht: 13,5 KG

Productspecificaties

Artikelnummer
Ga0387
Afmetingen
51 x 62 x 90
Gewicht
50 kg
Materiaal
Brons

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Grote zonnewijzer brons 90cm
Grote zonnewijzer brons 90cm

bronzen zonnewijzer

€1.699,00 Incl. btw
Toevoegen